Transparent

For Skjern Motorcykler rækker fordelene ved bedre affaldshåndtering ud over komprimering og genbrug

Hurtig teknologi – til både pap og vej

Hos Skjern Motorcykler sparer de plads og holder værkstedet pænt og ryddeligt, ved hjælp af den hurtige Mil-tek A406 pneumatiske pappresser.

 

Udover de indendørs ændringer, har pappresseren også affødt bortskaffelse af den udendørs container til pap. Det giver nu kunderne en mere ryddelig velkomst, når de ankommer til butikken.

Skjern Motorcykler - Mere tid til passionen

Mindre affaldshåndtering – mere tid til passionen

Skjern Motorcykler blev etableret i 1974 af to brødre i det vestlige Danmark. Drevet af deres passion for motorcykler har de nu solgt og serviceret motorcykler i op mod 50 år.

I den daglige drift håndterer teamet hos Skjern MC store mængder emballageaffald fra både motorcykler og reservedele. Uden at indse det egentlige omfang af problemet, erkendte de, at der var behov for at ændre på og optimere deres affaldshåndteringsproces, for blandt andet at få mere plads og spare tid.

Installering af affaldspresser på eksisterende trykluft

Efter at have identificeret problemet som værende centreret omkring emballageaffald, kontaktede Skjern MC Mil-tek.

Efter en gennemgang af deres daglige håndtering af affald, blev de anbefalet at installere en model A406 pap- og plastballepresser. Den bredere døråbning på A406 virkede bedst egnet til de store papkasser og andet papemballage, som teamet håndterer i butikken, og der var allerede en let tilgængelig forsyning af trykluft i lokalerne, som den trykluftsdrevne ballepresser kunne tilkobles.

Rene butikslokaler og besparelser på elektricitet

Det, der startede som en intention om blot at rydde op i overskydende emballage, voksede hurtigt til noget mere, efterhånden som teamet indså fordelene ved bedre affaldshåndtering.

Med butiksgulvet fri for pap, var der mere plads til, at teamet kunne arbejde. Alt det pap, der normalt gik i containeren, gik nu i ballepresseren, hvilket betød, at affaldsbeholderen ikke blev fyldt op så hurtigt.

Ydermere sparede de på ture udenfor til affaldscontaineren, hvilket betød, at dørene forblev lukkede. Dette havde den ekstra fordel at holde butikken varm, ren og tør med yderligere besparelser på varme og elektricitet.

Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.

Anvendte produkter i denne case

A406

Burger King - Har øget effektiviteten pga. ny affaldsløsning

Produkter i denne case

1 / 4