Transparent

Naturkraft har nedsat deres CO2-forbrug markant ved hjælp af en Mil-tek pappresser

I den vestjyske oplevelsespark ser man affald som en ressource

Visionen bag Naturkraft er, at hvis man ser og forstår hvor fantastisk og unik naturen er, så får man også mere lyst til at passe bedre på den. Det er derfor også et mål internt i Naturkraft at genbruge så meget af det, der bliver taget fra naturen, som muligt. Med en Mil-tek løsning kan parken nu genanvende 100% af deres papaffald.

Naturkraft - Oplevelsespark med bæredygtig affaldshåndtering

“Vi vil gerne genanvende så meget som muligt”

Hos Naturkraft ligger bæredygtighed og korrekt affaldssortering højt på prioriteringslisten. Her opfordres både medarbejdere og gæster til at sortere så meget og så korrekt som muligt, og derfor har de skraldespande på stedet til sortering af mange forskellige affaldsfraktioner.

Formålet med den korrekte sortering er naturligvis at genanvende så meget af affaldet som muligt. Og sørge for at så meget af det, der bliver taget fra naturen, kan blive brugt igen, i stedet for at blive brændt af.

Pappresseren nedsætter Naturkrafts CO2-forbrug

Et sted, Naturkraft kunne sætte ind med stor effekt, var at sørge for genbrug af deres papaffald. De har derfor fået installeret en Mil-tek 2205 pappresser. I stedet for at køre ofte med små mængder pap – hvilket heller ikke er særlig bæredygtigt – kan de nu samle større mængder pap, komprimere det i pappresseren og sende det direkte videre til 100% genanvendelse. Mil-tek løsningen hjælper derfor Naturkraft med at nedsætte deres CO2-aftryk markant og bidrager til deres grønne virksomhedsprofil.

Alle slags medarbejdere kan betjene maskinen

Det har været virkelig nemt for både fastansatte og sæsonmedarbejdere at betjene maskinen, ifølge Maria Kjærgaard, der er ansat som Bæredygtighedsudvikler hos Naturkraft.

“Den er egentlig meget intuitiv, så mange har egentlig selv fundet ud af at bruge den, så snart man har fået det vist en gang. Men ellers er der jo en QR kode tilgængelig, sådan så man kan få vist hvordan man bruger den. Så snart man har set det en gang, så har de fleste fanget hvor nemt det er.”

Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.

Anvendte produkter i denne case

2205

Burger King - Har øget effektiviteten pga. ny affaldsløsning

Produkter i denne case

1 / 5