Transparent
Topbillede

Bortskaffelse af plastikbånd

Plastikbånd er et uhåndterbart materiale som affald. Det er ustyrligt og fylder meget hurtigt en almindelig skraldespand – primært med luft.

Sådan komprimeres plastikbånd/pakkebånd

Plastbånd tjener et vigtigt formål i forbindelse med emballering og transport, men når det først er blevet brugt bliver det til affald – ustyrligt affald, som kan være svært at håndtere.

Bortskaffelse af emballeringsbånd ved hjælp af en Mil-tek båndklipper vil ikke kun frigøre plads i skraldespandene, det reducerer også risikoen for personskade eller ulykke.

Plastikbånd er ustyrligt affald

Hvis det løse plastikbånd ryger ud af overfyldte skraldespande eller ender på gulvet af andre årsager, kan man let komme til at snuble i det eller det kan blive viklet ind i hjulene på gaffeltrucks, hvilket forårsager dyre forsinkelser og risiko for alvorlig skade.

At komprimere pallebånd med det samme, det overgår til at være affald, er den mest effektive måde at undgå dette på. Som et plus opnås samtidig en mere ryddelig arbejdsplads.

Klipper plastikbånd ned til mindre stykker

Mil-tek båndklipperen klipper plastikbånd i korte 10 cm stykker og samler dem i en beholder inde i maskinen. Maskinens auto-feed-funktion gør det enkelt at føre båndet ind i tragten og se det hurtigt forsvinde og blive til genanvendelige plaststykker.

Båndklipperen er alt i alt et godt redskab til virksomheder, der har en stor mængde plastikbånd der jævnligt skal afskaffes.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.