Transparent
Topbillede

Bortskaffelse og genanvendelse af plastik

Lær mere om plastik som materiale, og hvordan du bedst kan bortskaffe og genbruge dit plastikaffald.

Hvad er plastik lavet af?

Plast er et billigt og meget holdbart materiale, som primært består af råolie. Materialets holdbarhed og den store brug af det til produkter, betyder desværre også at få steder på jorden er uberørt af plastikforurening i større eller mindre grad.

Hvis du håndterer dit plastikaffald korrekt når du bortskaffer det, og samtidig klargør det til genbrug, bidrager din virksomhed til at minimere materialets negative miljøpåvirkning.

Genbrug af plastik

Kalder I det plast, plastik eller plastic…? Uanset hvad, kan en plastpresser hjælpe med effektivt at håndtere og reducere mængden af det.

Plastpresseren placeres dér, hvor plastikaffaldet opstår, og kan så løbende fyldes. I maskinen komprimeres plasten til tætte baller, som er nemme at opbevare, håndtere til videre transport samt kan gå direkte til genbrug. Det medfører at medarbejdere ikke længere skal bruge tid på at transportere plastaffald til og fra opbevaringsområder eller containere, og at bunker af ukomprimeret plast ikke længere fylder skraldespandene.

Tjen penge på at genbruge plastik

Mange affaldsindsamlere betaler penge for dit plastaffald, såfremt det er komprimeret på den rigtige måde. Du kan med andre ord vende dit plastaffald til at blive en indtægtskilde, alt imens du styrker din virksomheds bæredygtighedsprofil. Det burde ikke være et svært valg.

Tag fat i os, hvis du ønsker en gratis gennemgang af din virksomhed, for at afklare hvilken løsning der passer hos jer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.