Transparent
Topbillede

Bortskaffelse af dåser for virksomheder

Aluminiumsdåser er holdbare og koster mindre at genbruge end at producere. Sådan bortskaffer og genbruger I som virksomhed bedst
jeres brugte dåser.

Genbrug af brugte dåser

Vil du betale for at få afhentet luft? Det kan umiddelbart virke som et fjollet spørgsmål, men det er i bund og grund hvad mange virksomheder gør. Ved at bortskaffe ukomprimerede dåser, bøtter og spande spilder man enorme summer på at få afhentet og transporteret primært luft. I forlængelse heraf er antallet af afhentninger og tømninger derfor også væsentligt højere, end hvad der er nødvendigt.

Alle typer dåser, bøtter og spande kan komprimeres og er genanvendelige. Med en Mil-tek dåsepresser kan I nemt håndtere og klargøre denne type affald til genbrug samt spare betydelige interne ressourcer.

Genbrug af dåser og spande

Stål og aluminium er utroligt nyttige råvarer. Særligt stål dåser er stærke og holdbare, og koster mindre at genbruge end at producere. Det er derfor oplagt at sørge for at genbruge affald som dåser og spande.

Mil-teks luftdrevne dåsepresser reducerer volumen på dåser og spande med op til 90% i forhold til deres oprindelige størrelse. Denne løsning sparer jer dermed ikke kun for affaldsomkostninger, men hjælper jer også med aktivt at bidrage til større miljøhensyn.

Håndtering af dåseaffald i storkøkkener

Industrikøkkener bruger store mængder dåser i produktionen af fødevarer. Bortskaffelse af disse kan være en både rodet og uhygiejnisk affære.

En Mil-tek dåsepresser kan installeres direkte inde i madlavningsområdet, så I nemt kan inkorporere genbrug af konserves dåser i det daglige arbejdsflow. Dåserne er også meget nemmere at opbevare, som komprimeret, inden de sendes videre til genbrug. Et stort plus, da man i køkkenmiljøer sjældent har meget plads.

Bortskaffelse af malerdåser og oliedåser

For virksomheder der frembringer affald under kategorien “farligt affald” – såsom malerspande og oliespande – er korrekt bortskaffelse heraf afgørende.

Mil-tek arbejder sammen med virksomheder for at sikre, at arbejdspladsen er korrekt indrettet, så medarbejdere nemt og sikkert kan komprimere og opbevare alle slags dåser og spande.

Læs mere om hvordan dåsepresseren virker.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.