Transparent
Blue image with plastic in the background

Hvad er en plastpresser?

En Mil-tek plastpresser bruger pneumatiske eller hydrauliske systemer til at knuse og presse plastmateriale og komprimere det til tætte og genanvendelige baller.

Plastpressere reducerer plastaffaldet

En plastballepresser komprimerer plastmateriale til kompakte baller, hvilket gør det meget nemmere for virksomheder at opbevare og bortskaffe plastaffald. Plastpressere kan komprimere alle typer plastikaffald, inklusiv blødt plastik såsom plastfolie, poser og emballage samt hårdt plastik såsom plastikflasker, beholdere og skumplast. En plastpresser er derfor en praktisk og effektiv maskine at have i enhver virksomhed, der producerer plastaffald regelmæssigt. En yderligere fordel er at omkostningerne til affaldshåndtering vil blive reduceret, da affaldsindsamling vil være nødvendigt meget sjældnere.

Ballepresser til plast – klar til genbrug

At komprimere plast til baller, er den absolut bedste måde at klargøre det til genanvendelse. Kompakte plastballer er nemmere at sælge, transportere og genbruge. En ballepresser til plast kan håndtere almindeligt plastemballage, men er også et godt redskab hvis din virksomhed har store affaldsmængder bestående af plastflasker/PET-flasker. En plastpresser presser disse og punkterer dem for luft, så op til store mængder plastflasker ender som en kompakt balle.

Når plastaffaldet er komprimeret til baller, er det direkte klar til genbrug. Genanvendelse af plast er generelt en god idé – for os alle, men særligt for små og store virksomheder der producerer plastaffald i større eller mindre grad. En plastpresser hjælper din virksomhed med at tage større miljøhensyn.

Betjening af en plastpresser

Plastpressere fra Mil-tek er meget nemme at håndtere, og kræver kun lidt grundlæggende træning for at kunne bruges. Plastpresseren fyldes løbende med plastaffald, hvor man hver gang trækker i “pressehåndtaget” og maskinen så komprimerer plastikken. Når kammeret er fyldt, sættes bånd på manuelt og derefter kan man tømme ballepresseren. Husk altid at være opmærksom på sikkerhed i forbindelse med betjening af en ballepresser.

Leverandører af plastpressere

Der er mange typer plastballepressere på markedet, som dækker forskellige behov og forbedrer affaldshåndteringsprocessen for store og små virksomheder. Mil-teks plastpressere kan passe ind næsten overalt i en virksomhed, og ved at placere maskinen der, hvor affaldet genereres, kan tiden der bliver brugt på affaldshåndtering reduceres markant. Du kan se alle vores plastpressere her, og tag endelig kontakt hvis du ønsker mere information om en af vores maskiner.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp?

Få mere at vide om, hvordan en Mil-tek løsning, kan hjælpe jeres virksomhed med optimere affaldshåndteringen, og spare, tid penge og ressourcer

Udfyld formularen, så hjælper vi dig videre hurtigst muligt