Transparent
Topbillede

Plastpressere til komprimering af plast – til alle slags virksomheder

En Mil-tek plastpresser bruger pneumatiske eller hydrauliske systemer til at presse plastmateriale såsom plastfolie og plastflasker til tætte baller, som nemt kan sendes til genanvendelse.

Find plastpresser til ethvert behov hos Mil-tek

Vi tilbyder et bredt udvalg af plastballepressere, hvilket gør os til et topvalg i branchen. Vores udvalg af produkter er designet til effektivt at håndtere plastaffald, og hjælpe virksomheder med at optimere lagerplads og minimere miljøpåvirkningen. Mil-teks plastpressere er kendt for deres holdbarhed, ydeevne og alsidighed, og maskinerne kan rumme forskellige typer og størrelser af plastmaterialer. Selv med deres avancerede funktioner er vores plastpressere nemme at bruge, for alle slags medarbejdere, og ikke mindst sikre.

Mil-teks forpligtelse til bæredygtighed er desuden tydeligt i vores plastpressere, da de tilskynder til øget genbrug og bidrager til den cirkulære økonomi.

Pneumatiske Plastpressere

Plastaffald indeholder meget luft og har en hukommelse – når det komprimeres og frigives, vil det gå tilbage til sin oprindelige tilstand, medmindre der påføres tryk over en længere periode. Det patenterede pneumatiske EcoDrive i en Mil-tek plastballemaskine gør det muligt for maskinen at holde materialet under konstant tryk uden at bruge ekstra energi, en teknologi der i sidste ende er med til at reducere hukommelsen i materialet. En pneumatisk plastkomprimator er også oliefri, meget hurtig og har et lille fodaftryk.

Vore udvalg af plastpressere drevet på trykluft

A102

A205

A305

A406

A509

Elektriske Plastpressere

Elektriske plastballepressere tilbyder flere vigtige fordele for virksomheder, der håndterer plastaffald. Elektriske plastballepressere er typisk lavere, hvilket gør dem velegnede til virksomheder med begrænset loftshøjde. De kan nemt integreres i eksisterende affaldshåndteringssystemer og kan placeres i områder, hvor pladsen er trang.

Med hensyn til sikkerhed er elektriske ballepressere ofte udstyret med sikkerhedsfunktioner såsom nødstopknapper og sikkerhedsafskærmninger, hvilket reducerer risikoen for ulykker under drift. Samlet set omfatter fordelene ved elektriske plastballepressere øget effektivitet, bekvemmelighed, pladsbesparelser, øget sikkerhed og miljøvenlighed.

Kig nærmere på vores serie af elektriske pressere til plast

E219

E319

E519

E619

Hydrauliske Plastpressere

Hydrauliske ballepressemaskiner tilbyder flere væsentlige fordele. En af de vigtigste fordele ved hydrauliske ballepressere er deres høje kompressionskraft, som giver mulighed for effektiv og kompakt ballepresning af plast. Denne kompressionskraft resulterer i tætte og ensartede baller, der er nemme at håndtere, opbevare og transportere.

Hydrauliske ballepressemaskiner er kendt for deres tunge operationer og kontinuerlig brug. De kan håndtere store mængder affald, hvilket gør dem velegnede til virksomheder med høj produktion eller produktion af plastaffald.

Fordelene ved hydrauliske ballepressemaskiner omfatter høj kompressionskraft, holdbarhed, alsidighed, automatisering, reduktion af affaldsvolumen og miljømæssig bæredygtighed.

Vores udvalg af hydrauliske plastpressere

50SD

H501

H600

HZT600

Vil du også spare tid, plads og penge på håndtering af plastaffald?

Kontakt os

Genanvendelse af plastik

Plastik i naturen påvirker miljøet meget negativt. Det ved vi efterhånden godt. Men vidste du også, at for hvert kilo plast der genanvendes, spares man hele to kilo råolie, der ellers skulle have været brugt til at lave samme mængde ny plastik?

Genanvendelse af plast er generelt en god idé – for os alle, men særligt for små og store virksomheder der producerer plastaffald i større eller mindre grad.

Ballepresser til plast – klar til genbrug!

Med en ballepresser til plast kan virksomheder nemt komme i gang med at tage større miljøhensyn. At komprimere plast til baller er nemlig den absolut bedste måde at klargøre det til genanvendelse, fordi de kompakte plastballer er nemmere både at sælge, transportere og genbruge.

Genererer din virksomhed store mængder plastaffald, vil du også opleve at I sparer masser af plads ved at opbevare plastballer frem for plastaffald i sække, før det sendes videre til genbrug.

Komprimer både blød og hård plast i en plastkomprimator

Plast er et ekspanderbart materiale som kan være svært at komprimere ordentligt, hvis ikke man har det rette udstyr.

Mil-tek har både pneumatiske plastpressere og elektriske plastpressere som er særligt egnet til blød plast, samt hydrauliske plastpressere der presser med endnu større kraft og derfor også kan komprimere hård plast.

Plasttyper
Blød plast (LDPE) er eksempelvis plastikposer, plastfolie, affaldssække, indpakningsplast/emballageplast og bobleplast.
Hård plast (HDPE) er fx plastbeholdere, plastbøtter, skumplast og plastflasker uden pant.

Se komprimering af PET plastflasker i en H501 plastpresser.

Betjening af en plastpresser

Plastpressere fra Mil-tek er meget nemme at håndtere, og kræver kun lidt grundlæggende træning for at kunne bruges.

Plastpresseren fyldes løbende med plastaffald, hvor man hver gang trækker i “pressehåndtaget” og maskinen så komprimerer plastikken. Når kammeret er fyldt, sættes bånd på manuelt og derefter kan man tømme ballepresseren. Plastpressere, der laver større plastballer, har automatisk balleudkast.

Leverandører af plastpressere

Der er mange typer plastballepressere på markedet, som dækker forskellige behov og forbedrer affaldshåndteringsprocessen for store og små virksomheder.

Mil-teks plastpressere kan passe ind næsten overalt i en virksomhed, på grund af det store udvalg af størrelser og strømforsyninger. Maskinerne kan desuden placeres der, hvor affaldet genereres, hvorved den brugte tid på affaldshåndtering kan reduceres markant.

Overvejer du en plastpresser?

Få mere at vide om, hvilken betydning det ville have for din virksomhed at få installeret en plastpresser.

Udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os på 9675 8206.