Transparent

H600 Mill Size Affaldspresser

H600 Mill Size Affaldspresser

Mil-tek H600 er en hydraulisk Mill Size affaldspresser, der producerer baller af pap og plast på op til 500 kg. hvilke passer perfekt på en standard europalle.

  • Baller i pallestørrelse på op til 500 kg
  • Automatisk døråbning, dørlukning og balleudkast
  • Multifunktionelle anvendelsesmuligheder; pap, plast og PET
  • Lav totalhøjde: 2,17 m.
  • Op til 90% komprimering
DK-Badge-Hydraulisk Badge-DK-Pap Plastik

H600 ballepresseren er designet til at lave ekstremt komprimerede, genbrugsklare baller af enten pap eller plast, som derefter kan sendes direkte til papirmøller mv. til genanvendelse.

Den brede dør og det dybe kammer på Mil-tek H600 betyder, at store mængder pap kan presses uden behov for at papkasserne skal slås sammen først. Maskinens pressekraft gør, at den kan komprimere mange typer materialer, herunder skum og hård plast såsom PET-flasker.

DK-Badge-Hydraulisk Badge-DK-Pap Plastik

Baller på op til 500 kg

Mil-tek H600 er en Mill Size ballepresser og en af de mest effektive på markedet til store mængder affald. Den producerer baller på op mod 500 kg som, som passer perfekt på en standard palle, for at lette den efterfølgende håndtering og opbevaring.

Den relativt lave maskine har en stor døråbning, hvilket er medvirkende til at baller kan laves hurtigt og nemt. De færdige baller fra en Mil-tek H600 bindes med stålwirer. Mil-tek H600 Mill Size ballepresseren er ideel til brug inden for logistikbranchen eksempelvis, da den hurtigt kan producere massive pap- og plastballer som kan sendes direkte til genbrug.

At komprimere PET flasker (plastflasker) er også en mulighed med denne maskine. En balle af komprimerede PET flasker vejer op til 250 kg og gør at ballen med det samme er klar til transport og genbrug.

Tekniske specifikationer

Komprimering

85-90%

Papballe

Plastballe

Pressecyklus

340-450 kg

340-500 kg

36 sek.

Ballestørrelse

Højde

800 mm

Bredde

1200 mm

Dybde

1100 mm

Døråbning

Højde

550 mm

Bredde

1160 mm

Dybde

780 mm

Maskinstørrelse

Højde

2170 mm

Bredde

1890 mm

Dybde

1400 mm

Vægt

2430 kg

Støjniveau

Støjniveau

70 db(A)

Pressetryk

Pressetryk

< 60 tons

Godkendelser

Godkendelser

CE & GS

H600 Hydraulisk Plast og Pappresser

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.