Transparent
Topbillede

Certificeret service og vedligeholdelse af ballepressere

Mil-tek anbefaler, at du får serviceret din ballepresser eller affaldskomprimator hvert år. Læs her hvorfor.

Kvalitetsmaskiner skal også have serviceeftersyn

Mil-tek pappressere og plastpressere er bygget til at holde i mange år, og vi overholder de strammeste sikkerhedsstandarder, inklusive EU sikkerhedskravene for vertikale ballepressere: EN16500.

Når vi fremstiller en maskine bruger vi 98% genanvendelige materialer, og vi belægger alle maskiner med en pulveriseret lakering af højeste kvalitet for at undgå korrosion og for at beskytte overfladerne. Før hver eneste maskine forlader vores montagelinje, udfører vi omfattende stresstests på alle dele af maskinen, lige fra pressepladen, til cylindrene og alle fjedrer. Alt sammen for at sikre at maskinen lever op til vores eget krav om at yde 100% hver eneste gang den skal bruges!

Selvom vi laver kvalitetsmaskiner, der opfylder alle krav til sikkerhed og holdbarhed, bør de naturligvis gennemgå et serviceeftersyn nu og da.

Service og vedligehold af ballepressere

Med den rette service og anvendelse af din Mil-tek ballepresser eller komprimator kan du være sikker på at denne vil have en levetid på over 10 år. Den allerførste Mil-tek presser, som blev bygget i 1992, fungerer faktisk stadig den dag i dag. 30 år senere!

Hvis du bruger din Mil-tek pappresser eller plastpresser jævnligt og regelmæssigt, kan den presse op imod 20.000 gange om året. For at optimere maskinen og få den til at yde sit optimale, anbefaler vi at du får foretaget serviceeftersyn af en certificeret Mil-tek servicetekniker mindst en gang om året!

Mil-tek certificerede serviceteknikere

Mil-tek har uddannede serviceteknikere i næsten 30 lande. Alle er de forpligtet til at have gennemgået et detaljeret og koordineret træningsprogram på Mil-teks hovedkontor i Danmark, før de kan blive officielt certificeret og udføre service og reparationer på Mil-teks produkter.

Træningsprogrammet består bl.a. af gennemgang af funktionalitet, drift og mekanik på alle plast- og papballepressere, generelle affaldskomprimatorer, EPS komprimatorer samt vores hydrauliske pressere.

Reparationer, reservedele og service

Ved et serviceeftersyn laver en Mil-tek servicetekniker en komplet gennemgang af din Mil-tek løsning, og sørger for at udføre alle de nødvendige udskiftninger af reservedele, som måtte kræves, så du er sikker på at have et produkt der virker optimalt, hver eneste gang du bruger den.

Serviceteknikeren kan også sørge for at andre ansatte modtager den rette undervisning i brug af maskinen og løbende vedligehold.

Manualer & brugervejledninger til Mil-tek maskiner

Har du mistet din manual eller brugervejledning? Det er hvad der sker… Udfyld formularen nedenfor, så sørger vi for at sende en ny til dig hurtigst muligt.

Har din Mil-tek presser brug for service?

Udfyld formularen her, så vil vi kontakte dig.

Husk at angive serienummer, så vi er sikre på at din løsning får “den rette medicin” til at holde sig kørende i mange år endnu.