Transparent
Topbillede

Ledige stillinger hos Mil-tek

Det kræver de rigtige medarbejdere
at være blandt de bedste på markedet.

Hvem er vi

Mil-tek producerer og leverer ballepressere og komprimatorer til virksomheder af enhver art, og vi har over 30 års erfaring med komprimering af genanvendeligt affald.

Vi er en global virksomhed der dagligt beskæftiger over 300 medarbejdere fordelt på omkring 30 lande. På trods af vores internationale setup, er vi en virksomhed med højt til loftet, der er skabt, ejet og drevet af familie på nu 2. generation. Vi stræber efter at have et dynamisk arbejdsmiljø uden flere lag af ledelse og for meget topstyring, hvor succes bliver anerkendt og belønnet, og hvor det enkelte individ har mulighed for at udmærke og udvikle sig.

At bidrage til den grønne omstilling er en af vores kerneværdier

Vi gør altid vores ypperste for at tænke kundebehov ind i vores tekniske ekspertise og produktudvikling. Vores produktsortiment er under konstant udvikling, og vi lytter til feedback fra vores kunder og serviceteam for hele tiden at tilpasse os de nyeste sikkerheds- og miljøstandarder. Vores medarbejdere har brug for at forstå de forskellige elementer i denne sammenhæng, for at yde den bedste service for vores kunder.

Vi er altid på udkig efter dedikerede medarbejdere som også har øje for at bidrage positivt til miljøet. Uanset evner og ekspertise.
Mads Skannerup, Direktør og ejer

Vil du være en del af teamet?

Du kan finde aktuelt opslåede stillinger nedenfor, og ellers er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller:

  • Lidt om dig: Fortæl os hvem du er og hvorfor du søger et job hos Mil-tek
  • Uddannelse og erfaring: Skriv også lidt om hvilke evner og kvalifikationer du besidder
  • Hvorfor netop dig: Hvorfor tror du, at netop du vil passe godt ind i Mil-tek?
  • …og HUSK: Det er din karriere og din fremtid. Grib den!

Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket.

 

 

Uopfordret ansøgning

Send en mail med din uopfordrede ansøgning, CV samt eventuelle bilag til job@miltek.dk.