Transparent
Topbillede

Pappressere til komprimering af pap – til alle slags virksomheder

Træt af papaffald, der fylder meget, og dyre container-tømninger? Med en pap presser kan I komprimere jeres papaffald op til 90%! Læs mere om her hvordan din virksomhed kan spare arbejdstid, plads og penge ved at installere en pappresser.

Med en pap presser er det slut med overfyldte containere og transport af luft!

 • Spar tid på affaldshåndtering – placér pappresseren dér, hvor papaffaldet opstår, og fyld pappet direkte i pappresseren
 • Slip for at sammenfolde papkasser manuelt, put dem blot i pappresseren som de er
 • Skær drastisk ned på ture til den udendørs container med pap
 • Få betaling for de komprimerede papballer, frem for at betale dyrt for at få afhentet containere fyldt med luft

Find en pappresser til din virksomhed
På denne side finder du vores udvalg af pappressere – den bedste industrielle løsning til at omdanne papaffald til kompakte håndterbare baller. Øg jeres operationelle effektivitet med hensyn til affaldshåndtering og øg genanvendelsesraten. Mil-tek pappressere er anerkendt for holdbarhed, pålidelighed og brugervenlig betjening, hvilket gør dem til et foretrukket valg for virksomheder i alle størrelser.

Pappresser trykluft

Pneumatiske pappressere er drevet udelukkende af trykluft. Denne form for pappresser er en meget effektiv løsning, idet patenterede EcoDrive ventiler inde i maskinerne sørger for at holde et konstant tryk på materialet der presses, uden brug af ekstra energi. Den pneumatiske teknologi medfører også, at der ikke bruges hydraulikolie i maskinerne, hvilket eliminerer risikoen for oliespild og forurening. Den største pappresser i trykluft-serien kræver ikke meget plads og kan lave papballer på op til 225 kg.

Pappresser elektrisk

Vores udvalg af elektriske papballepressere har en meget lav højde og en høj pressekraft. Derved passer de ind hos mange virksomheder, og er oplagte hvis man har brug for en lidt kraftigere maskine, eller ikke har adgang til trykluft. Ligesom de pneumatiske ballepressere er den elektriske serie fri for hydraulikolie, og en “stay and hold”-funktion sikrer, at materialet forbliver under tryk for at opnå den bedste komprimering.

Pappresser hydraulik

Har I store mængder pap, eller meget kraftigt pap, vil I have gavn af en ekstra kraftig pappresser. Og her er en hydraulisk pappresser det rette valg. Disse store maskiner kan håndtere en meget stor mængde pap, og nogle af vores modeller laver komprimerede papballer i møllestørrelse – direkte klar til genbrug.

Mil-tek produktprogram af pappressere er et af de bredeste på markedet

Vores pappressere fås i størrelser fra lille til “mill size”, samt med forskellige muligheder for energikilder. Gå direkte til hele udvalget af pappressere, eller bliv klogere på brugen af en pappresser og alle fordelene herunder.

Vil du også spare tid, plads og penge på håndtering af papaffald?

Kontakt os

Fordele ved en pappresser

Bliver jeres udendørs container også hurtigt overfyldt med pap? I så fald betaler I nok for hyppige afhentninger af fyldte containere. Containerne er dog ofte “fyldt” med en stor del luft, fordi pappet ikke er ordentligt komprimeret.

Med en pappresser følgende store ændringer fra dag 1 fra installationen:

 • Placer pappresseren et centralt sted, så pappet kan fyldes direkte i presseren, når det opstår. Det vil spare jer enorme mængder tid på transport af pap
 • Da hele papkasser og papstykker kan kommes i pappresseren, som de er, slipper I for at sammenfolde og håndtere papkasser manuelt
 • Pap skal ikke bæres til en udendørs container flere gange dagligt
 • Slut med at betale dyrt for afhentning af containere, der primært består af luft fordi pappet ikke er ordentligt komprimeret
 • Genererer I større mængder pap, kan salg af de komprimerede papballer blive en decideret indtægt

Spar plads og penge med en pappresser

Med papaffaldet opbevaret i pappresseren, frem for på gulvet, kommer I først og fremmest til at spare en masse plads og få et mere ryddeligt arbejdsmiljø. I gør samtidig pappet klar til genbrug, ved at presse det til baller, og optimerer derfor også jeres miljøhensyn.

En anden gevinst ved en pappresser er, at den vil spare jer penge og eventuelt ligefrem bidrage som indtjeningskilde; Frem for at betale for at få afhentet papaffald jævnligt, som mange virksomheder gør, vil affaldsindsamlere gerne afhente genanvendelige materialer såsom pap, der allerede ér komprimeret til baller. Pappet afhentes enten gratis, så I sparer penge på løbende afhentning, eller ligefrem mod betaling såfremt der er tale om store mængder pap. Med en pappresser kan jeres papaffald dermed blive en ressource frem for en udgift.

Hydraulisk, elektrisk eller pneumatisk pappresser?

En pneumatisk pappresser vil passe ind i mange slags virksomheder. Men hvis din virksomhed genererer meget store mængder pap eller meget kraftigt pap, vil I have nytte af en elektrisk pappresser eller hydraulisk pappresser.

Disse modeller presser med kraftigere pressetryk, op til 60 tons, og kan derfor håndtere dette. Samtidig har disse maskintyper store døråbninger, som nemt tager imod både en jævn strøm af papaffald og store stykker papemballager.

Vi har blandt andet hjulpet virksomheden Creativ Company med at automatisere deres håndtering af papaffald med en hydraulisk pappresser – læs casen med Creativ Company her.

Kan alle bruge en pappresser?

Ja! Det er ganske simpelt at betjene en Mil-tek pappresser, og alle medarbejdere uanset baggrund og funktion kan finde ud af det.

 • Man skal blot putte pappet i åbningen, lukke døren, trække i håndtaget og lade maskinen gøre arbejdet
 • Når pappresseren er fyldt, sættes bånd på manuelt og derefter tages den komprimerede balle ud
 • Er der tale om en større maskine, er der automatisk udtagning af ballen, som tippes ud og passer direkte på en standard palle

Der følger altid letforståelige, animerede brugervejledninger med til alle vores pappressere, så også nye medarbejdere hurtigt kan lære at betjene dem. Derudover er Mil-teks ballepressere til pap altid sikkerhedsoptimeret med nyeste certificeringer.

Pappresser til komprimering af pap OG plast

Har din virksomhed, udover pap, også plastaffald? I så fald behøver du kun at anskaffe én maskine til at få styr på affaldet. Du kan nemlig komprimere plast i din pappresser, så længe materialerne komprimeres hver for sig.

Har du brug for en lille pappresser eller en stor pappresser? Vores maskiner fås i alle størrelser, så alle slags papmængder kan håndteres. De komprimerede baller vejer naturligvis forskelligt afhængig af maskinmodel. Eksempelvis producerer vores små pappressere baller på op til 40 kg pap, mens vores store ballepressere til pap producerer baller på op til 450 kg pap.

Hvis din mængde pap er begrænset, er en mini pappresser som A102 sandsynligvis passende. For større produktionsvirksomheder, der producerer store mængder emballageaffald, vil en industriel pappresser som fx A509 være et godt valg.

Pappresser pris?

Ja, hvad koster en pappresser.. Det afhænger naturligvis af hvilken maskine der passer bedst til din virksomhed og jeres behov. Uanset hvad har Mil-tek en pappresser der passer ind i dit arbejdsmiljø og til dine arbejdskrav.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere om Mil-teks ballepressere til pap. Vi udfører også gerne et uforpligtende affaldstjek i din virksomhed og præsenterer dig for en konkret løsning.

Find pappresser – både nye og brugte – hos Mil-tek

Mil-teks pappressere produceres i Danmark og forhandles i mere end 30 lande.

Du kan købe eller leje både nye og brugte pappressere hos os og:

 • Reducere papaffald (og plastaffald) i volumen med 90 %
 • Stoppe med at betale dyrt for “afhentning af luft”
 • Få et mere ryddeligt arbejdsmiljø
 • Tjene penge på dine papballer
 • Få mere effektive medarbejdere – den tid, der blev brugt på at sammenfolde pap og gå ud med det til en container, kan de nu bruge på mere værdiskabende opgaver

Overvejer du en pappresser?

Få mere at vide om, hvilken betydning det ville have for din virksomhed at få installeret en pappresser.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os på 9675 8206.