Transparent

E319 Elektrisk presser til pap & plast

E319 Elektrisk presser til pap & plast

Den elektriske E319 affaldspresser til pap og plast er en lav maskine, der er ideel til virksomheder med en jævn strøm af papaffald og plastaffald.

  • Højt komprimeringstryk
  • Elektrisk: Næsten lydløs drift med 57 dB (A)
  • Elektrisk: Ingen hydraulikolie
  • Plug’n’Press: Moderne betjeningssystem
  • Konstant tryk: Låser pressepladen fast
  • Sikker og nem indbygget balleudkast
badge-med-teksten-elektrisk badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

E319 er ideel til en jævn mængde pap, plast og andet emballagemateriale.

Da maskinen drives af elektricitet, uden brug af hydraulik, kan E319 fungere ganske støjsvagt i baggrunden på enhver arbejdsplads. E319 ballepresseren er velegnet til steder, der ikke har trykluft til rådighed i forvejen.

badge-med-teksten-elektrisk badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

Den elektriske E319 er en støjsvag elektromekanisk affaldspresser. E319 har en akseldrevet presseplade og komprimerer materiale med en pressestyrke på op til 15 tons, samtidig med at den er støjsvag.

E319 er velegnet til pap, plast og andet genanvendeligt materiale og har et moderne betjeningssystem til at starte maskinen og aktivere pressecyklussen. Pressepladen har en funktion til konstant tryk, hvor pressepladen låses fast, så materialet kan komprimeres yderligere, uden yderligere elforbrug.

Den elektriske E319-presser har en magnetisk sikkerhedskontakt og induktive sensorer samt yderligere tilpassede funktioner, der nemt kan slås til og fra. Denne unikke konstruktion muliggør at maskinen kan have en lav højde og samtidig en stor indføringsåbning og håndtere tunge baller

Da den er eldrevet og uden brug af hydraulik, er E319-presseren velegnet til steder som ikke allerede har en kilde til trykluft. Manglen på hydraulik medfører desuden at E319 er støjsvag i drift og kan placeres i områder med høje hygiejnekrav. Den lave højde betyder naturligvis også at maskinen kan installeres mange steder.

Se udvalget af pappressere.

Se udvalget af plastpressere.

Tekniske specifikationer

Komprimering

85-90%

Papballe

Plastballe

Strøm

< 80 kg

< 100 kg

3 X 400V / 16 Amp

Ballestørrelse

Højde

700-800 mm

Bredde

900 mm

Dybde

500 mm

Bånd

13mm (#999009)

Døråbning

Højde

600 mm

Bredde

900 mm

Dybde

500 mm

Maskinstørrelse

Højde

1855 mm

Bredde

1165 mm

Dybde

810 mm

Vægt

500 kg

Støjniveau

Støjniveau

< 60 db (A)

Pressetryk

Pressetryk

15 tons

Godkendelser

Godkendelser

CE, EN16500

Mil-tek E319 Elektrisk ballepresser til pap og plast

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.