Transparent
Topbillede

Leje af ballepressere og komprimatorer

Mil-tek tilbyder leje af ballepressere, affaldspressere og komprimatorer. Lej ballepresser til samme fleksible vilkår, som hvis du havde købt en maskine.

Leje af ballepresser til affald

Hvis du gerne vil optimere din virksomheds affaldshåndtering og reducere omkostningerne herved, men ikke ønsker at købe nyt udstyr til formålet, kan du overveje at leje en ballepresser. Leje af en ballepresser er en overkommelig måde at opnå store besparelser på din affaldshåndtering, samtidig med at du får alle de samme fordele, som hvis du havde købt en maskine.

Brug for hjælp til hvilken ballepresser du skal leje?
Kontakt os eventuelt for at arrangere en uforpligtende gennemgang af din virksomhed. Baseret på netop jeres virksomheds arbejdsgange og typen og mængden af jeres affald, vil en af vores eksperter så rådgive dig om den rette udlejningsløsning.

 

Leje af pappresser, plastpresser & komprimatorer

Uanset hvilken slags affald og hvilke mængder, din virksomhed har brug for at komprimere, kan du finde den bedste løsning hos os.

Mil-teks primære produktlinje inden for pappressere og plastpressere kører på trykluft. Disse maskiner er ideelle til produktionsområder, hvor trykluft ofte allerede er tilgængelig, og er også velegnet til køkkener og fødevareproduktion, fordi de trykluftsdrevne systemer eliminerer risikoen for olielækage. De er støjsvage, fylder ikke meget og presser med stor kraft.

Producerer din virksomhed meget store mængder pap- eller plastaffald, eller skal du komprimere materialer som EPS, plastflasker, isolering o.lign., har vi naturligvis også maskiner der kan håndtere dét – i form af kraftige ballepressere der kører på elektriske eller hydrauliske systemer.

Se alle trykluftdrevne ballepressere til leje
Se alle elektriske ballepressere til leje
Se alle hydrauliske ballepressere til leje

Ballepresser leje vs. køb

Når du lejer en ballepresser hos Mil-tek, slipper du for store up-front omkostninger, men får samme fordele og fleksibilitet, som hvis du havde købt én:

  • Fuld installation og introduktion
  • Landsdækkende service
  • Sikkerhedsdokumentation
  • Løbende træning i brug af maskinen
  • Løbende vedligeholdelse
  • Mulighed for at op- eller nedgradere maskine
  • Fleksible vilkår

Gratis og fuldt dækkende service på lejet ballepresser

Mil-tek tilbyder landsdækkende udleje af ballepressere og har serviceteknikkere der også dækker hele landet. Af den grund kan vi servicere din lejede ballepresser regelmæssigt, og ikke mindst hurtigt tage os af eventuelle nedbrud – om end de er højst usandsynlige.

Købt eller lejet – alle Mil-tek maskiner gennemgår strenge tests for at sikre, at de opnår det højeste niveau af kvalitet, ydeevne og sikkerhed. Ud over at have ANSI-, ISO14001- og CE-certificering er vores egen interne sikkerhedscertificeringsproces så grundig, at den garanterer at alle maskiner kan og må bruges af alle medarbejdere.

Leje af ballepressere i DK

Vil du vide mere om muligheden for at leje en ballepresser eller komprimator?

Skriv til os her, så vender vi tilbage med flere informationer om lejemuligheder.