Transparent
Topbillede

Leje af ballepressere og komprimatorer

Mil-tek tilbyder leje af ballepressere, affaldspressere og komprimatorer. Lej en maskine under yderst fleksible vilkår.

Vil du leje en ballepresser?

Hvis du gerne vil optimere din virksomheds affaldshåndtering og reducere de relaterede omkostninger, men ikke ønsker at investere i en ballepresser, kan du overveje at leje én.

Leje af en ballepresser er en overkommelig måde at opnå store besparelser på din affaldshåndtering, samtidig med at du får alle de samme fordele, som hvis du havde købt en maskine.

Brug for hjælp til hvilken ballepresser du skal leje?
Kontakt os eventuelt for at arrangere en uforpligtende gennemgang af din virksomhed. Baseret på netop din virksomheds arbejdsgange samt typen og mængden af jeres affald, vil en af vores eksperter rådgive dig om den rette udlejningsløsning.

Udlejning af affaldspresser til papaffald og plastaffald

Uanset hvilken slags affald og hvilke mængder, din virksomhed har brug for at komprimere, kan du finde en løsning hos os. Dog har vi et særlig bredt udvalg af pappressere og plastpressere.

Mil-teks primære produktlinje inden for pappressere og plastpressere kører på trykluft. Disse maskiner er ideelle til produktionsområder, hvor trykluft ofte allerede er tilgængelig, og er også velegnet til køkkener og fødevareproduktion, fordi de trykluftsdrevne systemer eliminerer risikoen for olielækage. De er støjsvage, fylder ikke meget og presser med stor kraft.

Producerer din virksomhed meget store mængder pap- eller plastaffald, eller skal du komprimere materialer som EPS, plastflasker, isolering o.lign., har vi naturligvis også maskiner der kan håndtere dét – i form af kraftige ballepressere der kører på elektriske eller hydrauliske systemer.

Ballepresser leje vs. køb

Når du lejer en ballepresser hos Mil-tek, slipper du for store up-front omkostninger, men får samme fordele og fleksibilitet, som hvis du havde købt én:

  • Fuld installation og introduktion
  • Landsdækkende service
  • Sikkerhedsdokumentation
  • Løbende træning i brug af maskinen
  • Løbende vedligeholdelse
  • Fleksible vilkår

Op- eller nedgrader maskinstørrelse

Hvis størrelsen på din valgte, lejede maskine viser sig ikke at dække dine behov, tilbyder vi op- eller nedgradering af din nuværende maskine. Simpelt og fleksibelt. Det vigtigste for os, er at din affaldshåndtering kører upåklageligt.

Gratis og fuldt dækkende service på lejet ballepresser

Du kan leje en Mil-tek ballepresser uanset hvor i landet, du befinder dig.

Vi har også serviceteknikkere, der dækker hele landet. Af den grund kan vi servicere din lejede ballepresser regelmæssigt, og ikke mindst hurtigt tage os af eventuelle nedbrud – om end de er højst usandsynlige.

Købt eller lejet – alle Mil-tek maskiner gennemgår strenge tests for at sikre, at de opnår det højeste niveau af kvalitet, ydeevne og sikkerhed. Ud over at have ANSI-, ISO14001- og CE-certificering er vores egen interne sikkerhedscertificeringsproces så grundig, at den garanterer at alle maskiner kan og må bruges af alle medarbejdere.

Lej ballepresser til at optimere din affaldshåndtering

Vil du vide mere om muligheden for at leje en ballepresser eller komprimator?
Vi hjælper dig med at finde den helt rette løsning!

Udfyld formularen her, eller ring til os på 9675 8206.