Transparent
Topbillede

Håndtering af affald i detailbranchen

Detailhandlere håndterer en kontinuerlig og varieret blanding af affald, efterhånden som varer flyttes fra lagre til butikker. Det stiller særlige krav til deres affaldshåndteringsløsninger.

Affaldshåndtering for detailvirksomheder

Detailindustrien håndterer generelt store mængder emballageaffald. Efterhånden som varer transporteres fra producent til den enkelte detailhandler, dannes undervejs affald såsom blød plast, pap og flamingo.

Mil-teks affaldspressere er skabt til at matche de unikke behov, hver enkelt detailvirksomhed har, baseret på både mængde og type af affald, pladsbegrænsninger og specifikke arbejdsrutiner. Vi tør godt love, at vi kan være med til at forbedre arbejdsgangen i både jeres butik og baglokale, ved at identificere interne udfordringer med håndtering af emballageaffald.

Nemt og sikkert at håndtere affald

Affaldshåndtering i detailbranchen udføres på daglig basis af en forskelligartet gruppe af ansatte, ligesom der ofte er udskiftning af personale. Det stiller krav til sikkerheden, hele vejen rundt, men særligt når det gælder bortskaffelse af affald.

Mil-teks affaldspressere er sikre og nemme at betjene. De bliver fremstillet med indbyggede sikkerhedsmekanismer, som betyder at det blot kræver en simpel instruktion før man kan lære at betjene en maskine. Ud over at tilbyde instruktion hos jer, har Mil-tek også et væld af brugervejledninger og træningsvideoer, der sikrer at alle medarbejdere altid har adgang til enkel og nem træning – også i en travl hverdag.

Læs om ABC Lavpris og Jacobs Blomsterforums erfaringer med at benytte en Mil-tek affaldspresser.

Bæredygtig affaldshåndtering i detail

Detailbranchen associeres ofte med højt forbrug og et højt CO2-aftryk. Og i en tid hvor fokus på bæredygtighed og virksomheders miljøpåvirkning også er høj, føler mange detailvirksomheder sandsynligvis et stigende forventningspres, når det kommer til at udvise samfundsansvar.

Ved at sørge for at langt størstedelen af det affald, der genereres i din virksomhed, kan sendes til genanvendelse, kan I fremme jeres miljøhensyn betydeligt.

Hvis I bruger Mil-teks affaldspressere til at komprimere fx pap og plast, bliver affaldet gjort klar til genanvendelse i form af tætte baller – som desuden ikke fylder meget i forbindelse med opbevaring i et lille baglokale. Affaldspresseren kan desuden placeres lige dér, hvor I pakker jeres varer ud og dermed genererer emballageaffald, så I ikke skal bruge tid på at fragte det andetsteds.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe med at optimere jeres affaldshåndtering.

Ring til os på 9675 8206 eller brug formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.