Transparent
Topbillede

Optimeret affaldshåndtering for restauranter og hoteller

Travle arbejdsmiljøer og strenge hygiejnestandarder betyder, at hotelejere og restaurantejere skal sikre en korrekt og effektiv affaldshåndtering.

5 stjernet affaldshåndtering

Det absolut primære fokus for hoteller og restauranter er at tage højde for og servicere deres gæster. For kontinuerligt at være i stand til det, kræver det en effektiv og problemfri affaldshåndteringsstrategi bag kulisserne.

Med mange års erfaring inden for levering af affaldsløsninger til hoteller og restauranter, ved vi hvad du og din virksomhed dagligt står overfor af udfordringer. Mil-teks affaldshåndteringsløsninger er designet til gennemgående at forbedre arbejdsgangen på et hotel eller en restaurant; fra køkkenet, til indendørs lagerområder og udendørs affaldsområder. Vi identificerer de problemer der kan være i form af bl.a. pladsmangel og hygiejnekrav, og har øje for at affaldsområder inden for denne branche i særdeleshed skal være godt administreret, rene og sikre.

Nem og sikker betjening – også for nyt personale

I hotel- og restaurationsbranchen er der ofte en høj udskiftning af personale. Affaldshåndtering vil derfor sandsynligvis blive udført af en regelmæssigt skiftende gruppe af medarbejdere. Det stiller krav til enkelhed og sikkerhed til det udstyr, der skal håndtere affald.

Mil-teks affaldspressere og komprimatorer er designet så de er nemme at betjene, nemme at vedligeholde og naturligvis med sikkerheden i top. Ved installation af en affaldspresser vil en nøgleperson i virksomheden altid få en kort men grundig træningssession i håndtering af maskinen. Herefter kan han eller hun uddanne sine kollegaer i korrekt brug af maskinen, således at eventuelle udskiftninger i personalet ikke kommer til at påvirke den overordnede betjening af affaldspresseren. Der er desuden altid nem adgang til brugermanualer til alle maskiner, ligesom vi tilbyder løbende instruktion i brug af maskinen hvis nødvendigt.

Affaldskomprimering med sparsom plads

Det affald, som restauranter og hoteller genererer i større eller mindre grad, består hovedsageligt af forskellige typer tomme og brugte emballager – fx pap og plast, tomme dåser, PET-flasker og almindeligt køkkenaffald. Mil-tek har pladsbesparende løsninger til alle disse affaldsfraktioner, som kan hjælpe jer med at bortskaffe og komprimere det, der hvor affaldet opstår.

Effektiv affaldshåndtering i en restaurant eller et hotel gavner den overordnede forretningen da det:

  • Sikrer ryddelige arbejdsområder under ofte trange forhold, hvilket giver et mere effektivt arbejdsmiljø
  • Hjælper personalet i de daglige opgaver
  • Reducerer affaldsomkostninger
  • Bidrager til et mere bæredygtigt image, da det bliver langt nemmere at sortere affald til genanvendelse korrekt

Video: Effektiv affaldshåndtering i en travl restaurant

Denne video demonstrerer de fordele, som effektiv affaldshåndtering kan have for en travl restaurant. Ting som tid, hygiejne og generel orden kan hurtigt og effektivt forbedres. Læs casen med Burger King her.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed indenfor hotel- eller restaurationsbranchen med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.