Transparent
Topbillede

Affaldshåndtering for restauranter og hoteller

Travle arbejdsmiljøer og strenge hygiejnestandarder betyder, at hotelejere og restaurantejere skal sikre en korrekt og effektiv affaldshåndtering.

Affald i hotel- og restaurantbranchen

Det absolut primære fokus for hoteller og restauranter er at tage højde for og servicere deres gæster. For kontinuerligt at være i stand til det, kræver det en effektiv og problemfri affaldshåndteringsstrategi bag kulisserne. Affald, der ikke opbevares og komprimeres korrekt, kan give betydelige problemer for hoteller og restauranter. Mil-tek affaldshåndteringsløsninger forbedrer arbejdsgange, sikkerhed og hygiejne på hoteller og restauranter, og vi har løsninger til at komprimere alle typer affaldsfraktioner inden for denne industri.

Optimeret affaldshåndtering giver blandt andet følgende fordele:

  • Reduktion af omkostninger til affaldshåndtering
  • Mere tid til andre opgaver
  • Mere plads og et renere arbejdsmiljø
  • Højere grad af hygiejne
  • Optimeret intern transport
  • Alt dette med merværdien af ​​et grønnere image

Komprimering af blandet affald i køkkener med 10:1

Blandet restaffald er den hyppigste affaldsfraktion hos de fleste restauranter og hoteller. Her kan vores XP200S affaldskomprimator gøre en stor forskel i jeres affaldshåndtering.

Du opnår en markant optimering af dit arbejdsmiljø, med mere plads, mindre rod og bedre hygiejne, samtidig med at du løser det tilbagevendende problem med overfyldte skraldespande. Derudover vil du opnå en reduktion i antallet af skraldespande og tømning af disse – med op til 80%. Dette vil naturligvis føre til økonomiske besparelser.

Maskinen komprimerer op til 10 sække med blandet affald til kun 1 sæk.

Nem og sikker betjening – også for nyt personale

I hotel- og restaurationsbranchen er der ofte en høj udskiftning af personale. Affaldshåndtering vil derfor sandsynligvis blive udført af en regelmæssigt skiftende gruppe af medarbejdere. Det stiller krav til enkelhed og sikkerhed til det udstyr, der skal håndtere affald.

Mil-teks affaldspressere og komprimatorer er designet så de er nemme at betjene, nemme at vedligeholde og naturligvis med sikkerheden i top. Ved installation af en affaldspresser vil en nøgleperson i virksomheden altid få en kort men grundig træningssession i håndtering af maskinen. Herefter kan han eller hun uddanne sine kollegaer i korrekt brug af maskinen, således at eventuelle udskiftninger i personalet ikke kommer til at påvirke den overordnede betjening af affaldspresseren. Der er desuden altid nem adgang til brugermanualer til alle maskiner, ligesom vi tilbyder løbende instruktion i brug af maskinen hvis nødvendigt.

Video: Hygiejnisk affaldshåndtering i køkkener

XP200S komprimatoren er en hygiejnisk løsning i alle køkkenmiljøer.

Da affaldskomprimatoren er pneumatisk og lavet af rustfrit stål, kan den placeres i områder, hvor der tilberedes mad, da der ikke er risiko for oliespild eller anden forurening. Derudover kan blandet vådt affald i sække placeres direkte i XP200S og holder lugte og væsker inde i tønden.

Den ideelle affaldsløsning for hoteller og restauranter

Med en affaldskomprimator er I godt på vej. Og da de fulde affaldssække fra XP200S kan blive ret tunge, er det en god idé at have en Mil-tek løftevogn til at håndtere og transportere de fyldte sække. Med løftevognen kan sækkene nemt transporteres til en affaldscontainer.

Derudover vil det for mange hoteller, restauranter og andre steder med større køkkenmiljøer også være relevant at have en pap- og plastpresser. Denne kan placeres i nærheden af, hvor der opstår pap- og plastaffald, så medarbejderne kan fylde tomme papkasser og anden pap- og plastemballage deri, med det samme affaldet opstår. På den måde bliver arbejdspladsen ikke overfyldt og snavset, og pap og plast komprimeres op til 90% i ballepresseren.

Med denne grundpakke kan vi garantere, at din virksomhed indenfor hotel- og restaurationsbranchen vil kunne håndtere affald optimalt og spare mange ressourcer.

Se komprimatorer til blandet affald
Se Mil-tek løftevogn
Se pappressere
Se plastpressere

Har du spørgsmål til affaldshåndtering i hotel- og restaurationsbranchen?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe med at optimere jeres affaldshåndtering.

Ring til os på 9675 8206 eller brug formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.