Transparent
Topbillede

Bortskaffelse og genanvendelse af pap

Lær mere om pap som materiale, og hvordan du bedst muligt kan bortskaffe og genbruge dit papaffald.

Minimer dit papaffald

Pap er et materiale der fylder meget og derfor hurtigt hober sig op som affald. Mil-tek har et bredt udvalg af både nye og brugte maskiner, der kan minimere dit papaffald og nemt gøre det klar til genbrug.

Uanset størrelsen på din virksomhed, og hvor meget papaffald I genererer, kan vi hjælpe med en løsning der passer til din arbejdsplads, dit arbejdsmiljø og dine arbejdskrav.

Materialet pap

Pap er et papirbaseret, men meget tykt materiale, hvilket gør det solidt til fremstilling af kasser og andre emballagematerialer. Der findes flere forskellige typer af pap, heriblandt støbepap og bølgepap. Alle typer er fremstillet af træfibre fra træer og er genanvendelige – forudsat at de ikke er våde eller forurenede af eksempelvis madolie.

Problemer med papaffald

Stort set alle virksomheder har en konstant strøm af papaffald i større eller mindre grad, og det kan være en stor logistisk hovedpine; pappet skal opbevares, sammenfoldes, bortskaffes og flyttes – hele tiden og igen.

Alle virksomheder, små som store, vil derfor have stor gavn af at finde en løsning på at håndtere deres papaffald bedre. Først og fremmest for at frigive arbejdstid og få et mere ryddeligt arbejdsmiljø, men også for eksempelvis at bidrage til mere bæredygtighed som virksomhed.

Genanvend pap for mere bæredygtighed

Pap har en meget høj genanvendelighed, og det samme pap kan desuden genanvendes mange gange uden at miste sin styrke. Genbrugspap kan bruges til bl.a. nye emballagematerialer og papkasser.

Genanvendelse af pap bidrager til at reducere deponering af papaffald på lossepladser, samt reducere antallet af træer, der fældes hvert år. Tilføjer du en pappresser til din virksomhed, for at hjælpe med at komprimere jeres pap og gøre det klar til genbrug, vil din virksomhed derfor kunne minimere dens miljøpåvirkning markant.

Genbrug af pap kan endda være en indtægt

Håndtering af papaffald er lidt som at børste tænder: Det skal gøres, og hvis det ikke bliver gjort ordentligt, vil det koste dig på sigt.

Hvis du oven i købet håndterer det korrekt, og komprimerer det så det er klar til genbrug, vil affaldsindsamlere ligefrem betale dig penge for dit papaffald.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.