Transparent
Topbillede

Kan man få penge for pap?

Lær mere om hvordan du kan gøre papaffald fra din virksomhed til en decideret indtægt.

Tjen penge på dit pap, papir og plast

Virksomheder producerer generelt meget affald. Og undersøgelser viser, at pap er et af de mest almindelige affaldsmaterialer, der produceres af virksomheder, som et biprodukt af deres daglige drift.

Med stigende miljøhensyn forsøger virksomheder at gøre deres del ved at indføre mere bæredygtig praksis omkring bortskaffelse af papaffald. Hvis nu du kunne kombinere dét, med samtidig at tjene penge på det affald, du bortskaffer – det ville da være en fordelagtig affaldshåndtering ville det ikke?

Gavn din bundlinje og miljøet på samme tid

Mange virksomheder er endnu ikke klar over, at der faktisk er værdi i papaffald. Hvis du ejer en virksomhed, der konstant producerer papaffald, er det muligt at tjene penge på det. Løsningen er enkel: Komprimer papaffaldet til baller med en pappresser, som så kan sælges til en affaldsindsamler. Denne varetager så genbrugsprocessen derfra.

Du gavner dermed både din bundlinje og miljøet på samme tid. Disse nyfundne penge kan så investeres i faciliteter eller andre områder i din virksomhed.

Hvor kan man få penge for pap?

Afhentning af pap og plast, og betaling herfor, står en af dine lokale renovatører eller affaldsindsamlere for. Det er også derigennem du kan få oplyst aktuelle pap dagspriser.

Renovatøreren kører dit affald til deres anlæg, hvor det bliver oparbejdet, sorteret og presset til nyt pap.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.