Transparent
Topbillede

Bortskaffelse af blandet affald

Virksomheder, der genererer en regelmæssig mængde blandet affald såsom madaffald, ikke-genanvendelig emballage og ildelugtende affald, har brug for en både sikker og hygiejnisk løsning til at bortskaffe det.

Minimering af restaffald for virksomheder

Blandet affald / restaffald fylder hos alle virksomheder i større eller mindre grad, og er en af de dyreste former for affald at bortskaffe. Samtidig er det meget få virksomheder, der rent faktisk får sorteret deres blandet affald korrekt, hvilket der er et stort uudnyttet potentiale i ift. cirkulær økonomi. Madaffald, der er sorteret og sendt til genanvendelse, kan blandt andet omdannes til biogas og gødning i landbruget.

Med en Mil-tek affaldspresser kan du komprimere nærmest alle former for blandet affald herunder køkken- og vådaffald inklusive fødevarer, væsker og farligt affald – med en reduktion på 10:1.

Hygiejnisk håndtering af blandet affald

En affaldspresser er ideel til indendørs miljøer, som eksempelvis køkkener, restauranter, hoteller, hospitaler og offshore miljøer, hvor man skal kunne bortskaffe blandet affald nemt og hygiejnisk.

Teknologien i affaldspresseren består af trykluft, der komprimerer affaldet med et konstant tryk, og med lavt støjniveau og energiforbrug.

Blandet affald i storkøkkener

I eksempelvis professionelle storkøkkener, er bortskaffelse af blandet affald en hårfin balance mellem hygiejne og funktionalitet.

En Mil-tek affaldspresser er først og fremmest produceret i rustfri stål. Og eftersom den er drevet af trykluft, er der ingen risiko for uhensigtsmæssigt oliespild. Den kan dermed installeres direkte i køkkenmiljøet, dér hvor affaldet opstår i arbejdsflowet, hvor den tilmed holder lugte og væsker inde i tønden.

Flytning af komprimeret blandet affald

En 10:1 komprimering af restaffald kan selvsagt komme til at veje en del kg. Når affaldspresseren skal tømmes, sker det derfor bedst med en Mil-tek Lift Løftevogn, som er den ideelle assistent til transport af sækken med det komprimerede affald.

Løftevognen er også i rustfri stål, og med den undgår du tunge løft og kan nemt og sikkert transportere det komprimerede affald videre til affaldsområde.

Håndtering af restaffald offshore

Affald om bord, eller over bord? Inden for offshore og shipping er der en streng lovgivning om korrekt affaldshåndtering om bord. Derudover er plads og hygiejne særligt vigtige faktorer, når det kommer til minimering af blandet affald og vådaffald.

En Mil-tek affaldspresser er ideel til at komprimere restaffald offshore. Den optager ikke meget plads, den har et stabilt design og kan stå og køres på ujævne overflader, og sidst men ikke mindst kan den håndtere de hårde miljøer, den måtte blive udsat for til havs, grundet fremstillingen i rustfri stål. Alt i alt en optimal løsning til at hjælpe jer med at kontrollere og bortskaffe restaffald offshore på en ansvarlig og miljøvenlig måde.

Sikker og brugervenlig!

Vi sætter brugervenlighed, sikkerhed og enkelhed først, i designet på vores affaldspresser.

Ved at stille det udstyr, der er nødvendigt for at kunne håndtere affald bedst muligt, til rådighed på din virksomhed, sikrer du en mere positiv indsats fra medarbejderne.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.