Transparent
Topbillede

Affald og genbrug i autobranchen

Der produceres en del affald på autoværksteder. Mil-tek kan hjælpe jer med at minimere jeres affald, optimere effektiviteten på gulvet og spare plads både inde og ude.

Værdien af effektivitet i autobranchen

I autobranchen går det stærkt og på værkstederne håndterer man dagligt masser af affald – der skal sammenfoldes, transporteres til udendørs containere eller opbevares på den i forvejen begrænsede plads. Samtidig er effektivitet i denne branche afgørende, da effektive værksteder når flere kunder/reparationer i løbet af en dag.

Hvis I derfor kan øge mekanikere og teknikeres effektivitet med blot et par procent, vil det have flere fordele for virksomheden. Og dét kan blandt andet gøres ved at sørge for, at de ikke skal bruge mere tid på affaldshåndtering end absolut nødvendigt.

Få en ekstra parkeringsplads – og flere indtægter

Autoværksteder har ofte ikke meget plads at gøre med, hverken inde eller ude. Hvad angår udendørs plads, har det fx en stor betydning for kundetilfredshed, om det var til at finde en parkeringsplads da de ankom. Hvor stor en værdi ville det have for din virksomhed, hvis du kunne tilføje én ekstra parkeringsplads udenfor værkstedet?

Ved at installere Mil-tek ballepressere til komprimering af fx pap, plast og dåser, indenfor på værkstedet i nærheden af hvor jeres affald genereres, vil I kunne fjerne udendørs containere, og dermed frigive mindst én parkeringsplads. En pappresser kan eksempelvis installeres lige der, hvor I oftest tømmer papkasser, så I kan bortskaffe og minimere pappet på stedet. Medarbejderen kan så vende tilbage til arbejdet med det samme. Tiden, som medarbejdere før brugte på affaldshåndtering, bliver derfor betydeligt minimeret, hvilket optimerer deres effektivitet markant. Sidst men ikke mindst vil I på denne måde kunne forøge jeres genbrug, eftersom pap og plast i baller er 100% genanvendeligt og endda penge værd.

Optimeret affaldsløsning på autoværksteder

Optimeringen af affaldshåndtering i autobranchen er altså ikke kun til gavn for jeres virksomheds effektivitet, det minimerer også jeres affaldsomkostninger, giver mere ryddeligt arbejdsmiljø og bidrager til et sundere miljø.

  • Komprimér materialer som pap, plast, brugte klude, handsker og masker
  • Affaldspresserne kan kobles på jeres eksisterende trykluftsystem
  • Minimér den tid der bliver brugt på affaldshåndtering
  • Opnå et renere og mere overskueligt arbejdsmiljø
  • Komprimér nemt brugte oliedåser, spande o.lign. med en dåsepresser til erhverv

Video: Affaldsoptimering hos autoværksted i England

Jaguar Land Rover Ribblesdale servicerer og sælger køretøjer til glade kunder. Et behov for at forbedre deres affaldshåndteringsprocesser blev identificeret, og de kontaktede teamet hos Mil-tek for at få vejledning.

Traditionelt havde anlægget en stor åben container på bagsiden af bygningen til alt affald og affald. Teknikere gik typisk rundt på bagsiden af bygningen og deponerede affaldet i beholderen, en ineffektiv proces, der var tidskrævende og uholdbar. Selve beholderen var åben, underlagt elementerne, optog meget plads og var generelt uskøn. Se videoen for at lære mere.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe med at optimere jeres affaldshåndtering.

Ring til os på 9675 8206 eller brug formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.