Transparent

XP300 Affaldspresser til blandet vådaffald

XP300 Affaldspresser til blandet vådaffald

Mil-tek XP300 er ideel til mindre, indendørs miljøer, da den er robust og kan håndtere nærmest alle former for køkken- og vådaffald. Maskinen komprimerer dit affald med 10:1.

  • Komprimér våd- og køkkenaffald
  • Luftdreven, simpel og hygiejnisk
  • Egnet til køkkener og offshore miljøer
  • Lavt støjniveau og energiforbrug
  • 10:1 komprimering
  • Øger den interne sikkerhed
badge-med-teksten-trykluft

Skibe og offshore-rigge er miljøer, hvor hygiejne og plads er strengt kontrolleret. Mil-tek XP300 affaldspresseren kan komprimere alle former for almindeligt affald med op til 90 %, hvilket minimerer spildpladsen på affald og sikrer en god hygiejne.

XP300 affaldspresseren kan fastgøres til gulvet, hvilket gør den ideel til offshore miljøer.

badge-med-teksten-trykluft

Mil-tek XP300 er yderst fleksibel og kan anvendes i storkøkkener, opbevaringslokaler og hospitaler. Dog er den oftest brugt i offshore miljøer.

Ved komprimering af køkken- og vådaffald i en XP300 affaldspresser vil du opleve en væsentlig optimering af dit arbejdsmiljø, da du får frigivet både plads og tid, får mindre rod, bedre hygiejne og løser det potentielle problem med overfyldte skraldespande.

Idet du komprimerer dit affald, vil du sandsynligvis også opnå en reduktion i antallet af containere og tømning af disse, på op til 90%. Det medfører ligeledes en kærkommen økonomisk besparelse og forbedrer i øvrigt den interne logistik og produktivitet i virksomheden.

En Mil-tek XP300 er luftdreven og kan kobles til et eksisterende trykluft system eller en kompressor leveret af Mil-tek. Det betyder at den er fri for elektriske og hydrauliske komponenter, hvilket eliminerer brandfare og olielækager.

Tekniske specifikationer

Komprimering

< 90%

Pressetryk

Støjniveau

1500 kg ved 5 bar

< 70 db (A)

Maskinstørrelse

Højde

1850 mm

Bredde

670 mm

Dybde

1155 mm

Vægt

107 kg

Dimensioner på sæk

Højde

600

Diameter

450

Vægt

< 50 kg

Godkendelser

Godkendelser

CE

XP300 Affaldspresser til blandet affald

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.