Transparent
Topbillede

Flamingo Komprimator

Flamingo/EPS er et luftigt materiale, der fylder meget, når det opbevares som affald. En Flamingo Komprimator kan reducere volumen af materialet 40:1, samtidig med at det klargøres til 100% genanvendelse.

EPS1000 Flamingo Komprimator

Med en volumenreduktion på 40:1 og en kapacitet på op til 15 kg i timen er EPS1000 en ideel komprimator til små og moderate mængder affald.

EPS2000 Flamingo Komprimator

Til større mængder flamingoaffald er EPS2000 den ideelle løsning. Den kan komprimere op til 70 kg i timen og genererer blokke, der komprimeres 40:1, hvilket resulterer i 300 kg pr. m3.

Flamingo, udvidet polystyren, EPS.. Hvad er hvad?

Alle ovenstående er navne for en og samme slags plastmateriale. Dog kender vi det bedst som flamingo, og i erhvervsmæssige sammenhænge også som EPS6. Flamingo bruges alle vegne, til indpakning af fødevarer, dagligvarer, elektroniske varer, møbler og meget andet.

Hvis din virksomhed genererer betydelige mængder flamingoaffald, er det meget vigtigt at det bortskaffes korrekt og ikke bliver en miljøsynder. Dét er muligt med en flamingo komprimator / EPS komprimator.

Genbrug af flamingo og EPS

Eftersom flamingo bruges som emballage materiale vidt og bredt, og er til engangsbrug, bliver det meget let til “hvid forurening” – små stykker flamingorester der ligger rundt i vores natur. Som hvid forurening, og også hvis det placeres på lossepladser, kan flamingoaffald frigive affaldskemikalier som kan forurene jord og grundvand.

Hvis man i stedet sender flamingoaffaldet til genanvendelse, undgås denne uhensigtsmæssige miljøpåvirkning. Ved genanvendelse omdannes flamingoen til et brugbart, kommercielt materiale, som kan bruges til at lave nyt legetøj og andet.

Flamingo er faktisk 100 % genanvendeligt, så hvis din virksomhed har store eller små mængder flamingoaffald, kan det virkelig betale sig at håndtere det korrekt som affald.

Sådan virker en flamingo komprimator

Mil-teks flamingo komprimatorer er designet til automatisk drift. Flamingoaffaldet puttes i maskinen, som river flamingoen fra hinanden og derefter smelter det sammen til en solid blok (op til 70 kg per time) med en volumen reduktion på 40:1.

Disse blokke er meget lettere at opbevare end luftigt flamingo, og ikke mindst lette at håndtere til efterfølgende salg – og apropos salg kan komprimeret flamingo faktisk være en ganske fornuftig indtægtskilde.

Installation af en flamingo komprimator

Installation af en flamingo komprimator udføres af en uddannet tekniker fra Mil-tek, som også hjælper med at finde den bedste placering til maskinen, med henblik på at optimere den daglige arbejdsgang.

Komprimatoren vil holde jeres flamingo affald sikkert inde og forhindre forurening og rodet arbejdsmiljø. Forarbejdede blokke af flamingo kan nemt samles på paller og opbevares, inden det sælges videre.

Vil du vide mere om vores flamingokomprimatorer?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.