Transparent
Topbillede

Gratis affaldstjek og gennemgang

Hvor godt er din virksomhed optimeret til at håndtere den daglige strøm af affald? Book et gratis affaldstjek og gennemgang af din virksomheds generelle affaldshåndtering og bliv klogere.

Gennemgang af virksomhedens affaldshåndtering

Hos Mil-tek mener vi ikke, at affaldshåndtering blot handler om affald… Vores gratis gennemgang af din virksomhed involverer en detaljeret analyse af hele processen omkring din nuværende affaldshåndtering.

Undervejs finder vi de “røde flag” og identificerer de problemer, som I med fordel kan optimere på og derved opnå betydelige besparelser hvad angår både tid, penge og plads.

Når analysen er gennemført, præsenterer vi dig for en detaljeret rapport der udspecificerer jeres udfordringer, og ikke mindst en oversigt over hvor og hvordan I kan lave optimerende ændringer.

Affaldsoptimering med miljø og økonomi for øje

Miljøhensyn bør være en naturlig del af det at drive forretning. Og det samme er nødvendigheden af, ikke at gå på kompromis med virksomhedens økonomiske levedygtighed.

Med Mil-teks hjælp kan du reducere din virksomheds påvirkning af miljøet med støtte af en klar omkostningsstrategi; ved at optimere på din affaldshåndtering, så du kan komme til at fremme genanvendelsen af alt affald, vil du komme til at generere indtægter på dit affald frem for at det er en løbende udgift at bortskaffe.

Det er miljøhensyn med sund fornuft.

Holistiske løsninger til affaldshåndtering

Mil-teks affaldsgennemgang er designet ud fra Lean tilgangen til at revolutionere din virksomhed og jeres arbejdsområder. Det handler ikke blot om at erstatte gamle skraldespande med nye, men om at optimere hele processen omkring affaldshåndtering – så hver enkelt proces er klart defineret og flyder fra det øjeblik, et produkt ankommer, til det forlader bygningen. Blandt andet ved at placere maskiner til affaldskomprimering, der hvor affaldet opstår.

Denne holistiske tilgang til affaldshåndtering sikrer, at I som virksomhed får meget mere tid og ressourcer til at levere resultater som gavner både virksomheden, medarbejderne kunderne.

Book et gratis affaldstjek og gennemgang af din virksomhed

Udfyld formularen her, så vender vi tilbage til dig.

Du kan også ringe til os på 9675 8206 hvis du har nogle spørgsmål.