Transparent

Burger King har forbedret effektiviteten og produktiviteten pga. ny affaldsløsning

En pappresser øger effektiviteten hos Burger King

Effektivitet er en absolut nødvendighed i en travl restaurant som Burger King. Ved at bruge en pappresser til at komprimere deres papaffald nemt og hurtigt, kan de holde deres ansatte indendørs og fokuseret på kunderne, ligesom de holder deres køkken- og lagerrum rene og hygiejniske.

Burger King - Har øget effektiviteten pga. ny affaldsløsning

Hurtige burgere siden 1954

Den amerikanske fast-food kæde Burger King blev etableret i 1954, og den første restaurant i Danmark åbnede i 1977. Burger King Corporation er i 67 lande med ca. 12.000 restauranter, og omkring 360.000 ansatte på verdensplan. Hver dag har Burger King 11.400.000 kunder, så hver filial har i gennemsnit 1.040 kunder pr. dag.

Effektivitet er nøglen i en travl restaurant

For Burger King er effektivitet nøglen til den daglige arbejdsgang. Hver eneste del af arbejdsprocessen måles og optimeres konstant på tværs af alle fødevareproducerende arbejdsstationer til afhentningspunkterne til drive-in og til baglokaler.

At reducere den tid, som hver af disse processer tager, bidrager til at øge restaurantens samlede effektivitet. At fjerne unødvendige dele af en proces er endnu bedre.

Identifikation af problemerne

Inden samarbejdet med Mil-tek havde restauranten 3 små affaldscontainere udenfor, hvori personalet anbragte alt affald. Når containerne var fyldte, blev de tømt af en affaldsindsamler.

Med så stort fokus på effektivitet generelt, var det ikke svært at gennemskue, at hele affaldshåndteringsprocessen også trængte til at blive effektiviseret. Efter en grundig gennemgang, blev det besluttet af den mest effektive løsning ville være en Mil-tek A305 pappresser placeret inde i restaurantens lagerrum, til at håndtere den store mængde papaffald, som løbende blev genereret.

Optimering af processen

Installationen af en Mil-tek A305 har haft en række tydelige fordele i restauranten:

  • Affald skal ikke længere transporteres til udendørs containere, hvilket har betydet at bagdøren til lagerrummet nu forbliver lukket.
  • En lukket bagdør holder temperaturen reguleret og forbedrer renligheden af lagerrummet.
  • Papaffald kan lægges i pappresseren, uden at personale først skal fladpakke det eller stable det op ved døren.
  • Lagerområdet er nu langt mere ryddeligt og rent, og affaldet bliver behandlet og bortskaffet med det samme i stedet for i flere trin.

Skal vi også hjælpe jer?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.

Anvendte produkter i denne case

A305

HydraSpecma har reduceret intern truckkørsel med 75%

1 / 5