Transparent

Automatiseret og højeffektiv affaldshåndtering – og arbejdsflow

Fuldautomatisk affaldshåndteringsløsning hos Creativ Company

Virksomheden Creativ Company har automatiseret sin affaldshåndtering 100% ved at kombinere robotteknologi, et transportbåndsystem samt en automatiseret pappresser fra Mil-tek.

Creativ Company - Automatisk håndtering af papaffald

Effektiviseret salg af hobbyartikler

Creativ Company er en virksomhed i Danmark, der sælger hobbyartikler, kreative materialer og produkter til både privat, erhverv og store detailkæder. De genererer derfor naturligt store mængder emballageaffald – herunder særligt pap.

I et forsøg på at øge effektiviteten i deres affaldshåndtering, har de automatiseret en række interne processer relateret til pakning, udpakning og levering af varer.

Teknologisk OG menneskelig automatisering

Førhen skulle en medarbejder/pakker gå rundt på lageret og finde specifikke varer, før varerne kunne pakkes i kasse og sendes videre som færdig ordre.

Nu transporteres varer i stedet, ved hjælp af robotteknologi, direkte fra lageret hen til en pakker, som kan blive stående på sin station og være effektiv omkring pakningen af varer.

Når en ordre er håndteret, kan pakkeren desuden placere emballageaffald, som fx pap, på et overliggende transportbånd, hvorfra det transporteres væk. Igen kan pakkeren blive på sin station og opretholde et effektivt arbejdsflow.

Pap bliver automatisk bortskaffet og presset

Papaffaldet transporteres langs transportbåndet og autoloades i en Mil-tek HZT600 pappresser.

Pappresseren er programmeret til at køre semi-automatisk, hvilket betyder at sensorer i maskinen registrerer, om der læsses affald ind, og igangsætter pressecyklussen automatisk – hvilken fuldføres hurtigt, så der kontinuerligt kan fyldes pap i kammeret.

Creativ Company skaber omsætning af presset pap

Det store output af emballageaffald har betydet, at Creativ Company kan skabe omsætning ved at sælge deres komprimerede baller. Ballerne opbevares og indsamles – og i stedet for at betale for at få afhentet pap, kan de nu sælge det i presset form som en vare.

Indtægterne fra komprimeret papaffald dækker alle omkostningerne ved at leje pappresseren. Desuden lukker denne praksis den cirkulære økonomi samt bidrager til grøn og effektiv forretningspraksis for Creativ Company.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.

Anvendte produkter i denne case

HZT600

HydraSpecma har reduceret intern truckkørsel med 75%

1 / 5