Transparent

2306 Plast & Pappresser

2306 Plast & Pappresser

Ballepresseren Mil-tek 2306 er ideel til medium/store virksomheder og brancher som dagligt skal komprimere en relativt stor mængde plastik og/eller pap affald, og som derfor kræver lidt ekstra kræfter. Model 2306 er udstyret med 2 effektive cylindre for at komprimere ekstra kompakte og massive affaldsballer.

  • Pres plast, pap og andet materiale
  • Ergonomisk, simpel og sikker
  • Lavt støjniveau og energiforbrug
  • Kan håndtere medium til store mængder hurtigt og effektivt
  • Dybt og bredt pressekammer
  • Konstant pressetryk – høj komprimeringsgrad
  • Automatiseret balleudkast
badge-med-teksten-trykluft badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

Den brede dør og det dybe kammer på Mil-tek 2306 ballepresseren betyder, at store mængder pap kan presses uden behov for at dette skal slås sammen først. Plastemballage, der er opbevaret i Mil-tek plastikposer, kan placeres direkte i ballepresseren, hvilket sparer tid og dermed omkostninger ved håndtering af emballageaffald.

badge-med-teksten-trykluft badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

Ny model på markedet!

Mil-tek 2306 er udgået af produktion. A406 er et komplet redesign af den originale maskine. Hurtigere, stærkere, bedre.

Tag et kig:

Sikker og simpel

Mil-tek 2306 er en mellemstor og fleksibel presser, der kan passe ind i mindre miljøer, hvor der kræves en effektiv komprimering af affald for at opretholde et rent og sikkert arbejdsmiljø. Det dybe pressekammer og den brede døråbning gør Mil-tek 2306 til et populært valg for virksomheder og organisationer med mellemstore mængder affald, som har begrænset plads til rådighed. Mil-tek 2306 presseren er ideel til at komprimere hele papkasser, hvilket eliminerer behovet for opsprætning og gentagende ture til udendørs containere. Papballerne fra presseren passer perfekt på en standard palle, hvilket letter opbevaring og transportering af disse.

Mil-teks maskiner er designet således, at næsten alle kan betjene dem. Derudover har de en ekstremt hurtig trykcyklus på mellem 10-20 sekunder. Mil-tek 2306 er drevet af trykluft enten fra et eksisterende luft system, eller via en kompressor leveret af Mil-tek. Det betyder at en Mil-tek 2306 er fri for elektriske og hydrauliske komponenter, hvilket eliminerer brandfare og olielækager. En automatiseret funktion til tømning gør det hurtigt, sikkert og nemt at tømme presseren.

Se flere pappressere

Se flere plastpressere

Mil-tek 2306 Ballepresser

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.