Transparent

A406 Plast & Pappresser

A406 Plast & Pappresser

A406 er en alsidig affaldspresser til større mængder af kontinuerlig affald. Det til trods kræver den blot 1m² gulvplads. Med en pressecyklus på helt ned til 15 sekunder, er det en af de mest effektive ballepressere på markedet. Plast- og pappresseren kræver ingen strøm, men kan kobles direkte til et eksisterende trykluftsystem, hvilket også betyder at den praktisk talt kan placeres hvor som helst.

  • Papballe op til 175 kg og plastballe op til 225 kg
  • Udstyret med “fuld balle” indikator og assisteret balle-udkast
  • Både bred og dyb ifyldning til også større affaldsemner
  • Justérbar ballestørrelse
  • Kræver blot 1.0m² gulvplads
  • Trykluft: Kan placeres lige hvor det skal være
DK-Badge-Trykluft Badge-DK-Pap Plastik

Med den store døråbning på 89 cm i bredden samt 73 cm i dybden kan de mest almindelige affaldsfraktioner let fyldes i maskinen, uden behov for eksempelvis at slå papkasser sammen først. A406 er en affaldspresser der opererer med 8 tons pressetryk, hvilket gør den ekstremt effektiv til både komprimering af pap, plast og andre affaldstyper.

DK-Badge-Trykluft Badge-DK-Pap Plastik

Den kræver blot 1m², men A406 komprimerer dit affald med et pressetryk på 8 tons, samtidig med at den har en super hurtig pressecyklus på helt ned til 15 sekunder.

Således er A406 et kvalificeret bud uanset om du er på jagt efter en ballepresser til komprimering af papaffald eller plastaffald. Håndterer du større mængder affald dagligt, kan A406 meget vel blive din nye betroede medarbejder, som bidrager til en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering i dagligdagen. Med en ballevægt på op mod 225 kg. er der plads til en stor mængde affald i A406, før den melder klar til tømning.

Se udvalg af pappressere.

A406 affaldspresseren er i lighed med de øvrige A-maskiner fra Mil-tek drevet 100% af trykluft, hvilket betyder at den er fri for både elektriske dele og olie. Maskinen kobles til et eksisterende trykluftsystem, lige præcis dér hvor jeres jeres affald bliver genereret.

A406 bruges primært til plast affald og papaffald, men kan også komprimere andre genanvendelige affaldstyper. Den store åbning gør den særdeles velegnet til arbejdspladser der håndterer store papkasser eller store plastemner på daglig basis. Som det er standard på alle Mil-tek trykluftdrevne løsninger, er A406 også udstyret med en mekanisk sikkerhedsfunktion, som gør at den altid er sikker at arbejde med, og naturligvis lever op til EN16500 regulativerne. Derudover har den et simpelt tohåndsbetjent system til at assistere med balle-udkast, når maskinen er klar til tømning. 

Effektivitet på værkstedet

Hos Skjern Motorcykler sætter ejeren og de ansatte en ære i at værkstedet altid fremstår rent og ryddeligt. Ikke kun for kundernes skyld, men i ligeså høj grad for medarbejdernes skyld, så arbejdsmiljøet altid er ryddeligt og sikkert.

I en travl hverdag er det vigtigt at medarbejderne på værkstedet har god plads omkring arbejdsstationerne til at arbejde, samtidig med at alting er indenfor rækkevidde, så spildtiden bliver minimal. Det gælder således også rammerne for affaldshåndteringen, og derfor har de i værkstedet en A406 pappresser som medvirker til at papaffaldet ikke ligger og flyder, men altid bliver håndteret effektivt.

Tekniske specifikationer

Komprimering

85-90%

Papballe

Plastballe

Pressecyklus

< 175 kg

< 225 kg

15-25 sek.

Ballestørrelse

Højde

760-880 mm

Bredde

890 mm

Dybde

735 mm

Bånd

13 mm (#999011)

Døråbning

Højde

570 mm

Bredde

890 mm

Dybde

700 mm

Maskinstørrelse

Højde

2530 mm

Bredde

1090 mm

Dybde

941 mm

Vægt

675 kg

Støjniveau

Støjniveau

< 70 db (A)

Pressetryk

Pressetryk ved 8 bar

8000 kg

Godkendelser

Godkendelser

CE, EN16500, UKCA

A406 Pap & Plastpresser

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.