Transparent
Topbillede

Bortskaffelse af tønder og tromler

Virksomheder, der bruger store stål- og plasttromler i produktionen, har brug for effektive komprimeringsløsninger til at håndtere de store volumenbeholdere, når de er blevet til affald.

Komprimering af tønder og tromler

Den mest effektive måde at minimere størrelsen på en tom industritromle eller plasttønde er at bruge en hydraulisk tøndepresser, såsom Mil-teks DP250.

Ved at komprimere tromler og tønder på denne måde reduceres størrelsen på det ellers voluminøse affald med op til 90 %, hvilket gør dem nemme at stable, opbevare og genbruge. Et indbygget afløb i maskinen håndterer eventuelle overskydende væsker.

Tomme tønder som affald

Industrielle tromler og tønder har en bred vifte af anvendelser i en række forskellige brancher, bl.a. fødevareproduktion, farmaceutisk produktion og autobranchen. Deres anvendelighed strækker sig dog kun til det, der er indeni, og når de er tomme, bliver de til affald.

Ud over den traditionelle ståltønde bruger mange produktioner plastiktromler i dag. Begge slags kan komprimeres i en DP250 tøndepresser.

Genbrug af tønder og tromler

Tomme tønder og tromler kan sagtens genbruges. Og gør du det, bidrager du til mindre affald på lossepladser og til deponi.

Du kan sørge for genbrug af dit tøndeaffald ved at komprimere dem og få dem afhentet til genbrug.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.