Transparent

DP250 Tøndepresser

DP250 Tøndepresser

DP250 Tøndepresser komprimerer 200-liters tønder på mindre end et minut. Med et hydraulisk pressetryk på 25 tons, er den i stand til at reducere selv de stærkeste tønder med 7:1 i forhold til deres oprindelige størrelse.

  • 85% komprimeringsgrad
  • 25 tons pressetryk
  • Tætlukket pressekammer
  • Støjsvag 2-trins hydraulik
  • Automatisk komprimeringscyklus
  • Opsamling af overskydende væsker
  • Elektrisk og hydraulisk overbelastningsbeskyttelse
badge-med-teksten-hydraulisk

Plasttønder, ståltønder og andre beholdere på op til 200 liter kan komprimeres i DP250 tøndepresseren.

DP250 er en støjsvag, hydraulisk tøndepresser med automatisk stopfunktion som forenkler komprimeringen. Den bidrager til at minimere den plads der kræves til opbevaring af brugte tønder, og letter bortskaffelsen af disse beholdere efterfølgende.

DP250 kræver meget lidt gulvplads og kan fungere sikkert i et rent og hygiejnisk miljø.

badge-med-teksten-hydraulisk

DP250 Tøndepresser er fremstillet med et ergonomisk design, med sikkerhed som en klar førsteprioritet. Den er udstyret med et stort vindue så brugerne kan følge med i processen, samtidig med at den er simpel og sikker at betjene.

Tøndepresseren er produceret således at den kræver minimalt gulvplads til installation og kan i de fleste tilfælde placeres hvor de overskydende tønder opstår, således komprimeringen kan blive en integreret del processen.

3 pigge sørger for at lave udluftningshuller i tønden, før den komprimeres af pressepladen. Den fulde pressecyklus varer kun 32 sekunder, hvilket betyder at man løbende kan komprimere de tønder der måtte være behov for.

DP250 er udstyret med bl.a. elektrisk og hydraulisk overbelastningsbeskyttelse og et moderne og integreret kontrolpanel, som medfører sikker betjening samt øget beskyttelse mod skader. Desuden har DP250 et indbygget afløb, som håndterer overskydende væsker fra komprimeringen.

Tekniske specifikationer

Komprimering

85-90%

Kapacitet

Pressetryk

Strøm

Op til 200 l.

25 Tons

3 x 400v 16A

Døråbning

Højde

950 mm

Bredde

680 mm

Dybde

800 mm

Maskinstørrelse

Højde

2920 mm

Bredde

1200 mm

Dybde

850 mm

Vægt

750 kg

Transport højde

2400 mm

Pressecyklus

Pressecyklus

32 sek.

DP250 Tøndepresser

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.