Transparent

2305 Plast & Pappresser

2305 Plast & Pappresser

Mil-tek 2305 ballepresser er ideel til virksomheder og organisationer med mellemstore til store mængder pap- og plastaffald. Den er let at benytte med en simpel automatiseret balle-ud mekanisme.

  • Pres plast, pap og andet materiale
  • Ergonomisk, simpel og sikker
  • Lavt støjniveau og energiforbrug
  • Lille, hurtig & effektiv
  • EN16500 sikkerhedsfunktioner
  • Konstant pressetryk – høj komprimeringsgrad
  • Automatiseret balleudkast
DK-Badge-Trykluft Badge-DK-Pap Plastik

På trods af dens kompakte størrelse har 2305 ballepresseren en stor døråbning og et dybt kammer, der gør det muligt at placere hele kasser direkte i affaldspresseren. Plastemballage opbevaret i plastikposer kan placeres direkte i ballepresseren, hvilket sparer tid og dermed omkostninger i forbindelse med håndtering af emballageaffald.

DK-Badge-Trykluft Badge-DK-Pap Plastik

Ny model på markedet!

Mil-tek 2305 er udgået af produktion. Afløseren hedder A305, og er et komplet redesign af den originale maskine. Hurtigere, stærkere, bedre.

Tag et kig:

Ingen elektriske og hydrauliske komponenter

Mil-tek 2305 er en fleksibel presser qua sin mellemstørrelse, der kan passe ind på små steder, hvor der kræves en effektiv komprimering af affald for at opretholde et rent og sikkert arbejdsmiljø. Det dybe pressekammer og den brede døråbning gør Mil-tek 2305 til et populært valg for virksomheder og organisationer med mellemstore mængder affald.

Sikkerheden og de operationelle karaktertræk gør Mil-tek 2305 til en ergonomisk, let og sikker maskine at betjene.

Mil-tek 2305 kan placeres tæt på, hvor der opstår affald, og dens enkle design gør at maskinen kan betjenes af enhver medarbejder. Du skal blot indsætte dit materiale, lukke døren, trække i håndtaget og lade maskinen gøre arbejdet. Mil-tek maskiner har en hurtig pressecyklus på mellem 10-20 sekunder.

Mil-tek 2305 er drevet af trykluft enten fra et eksisterende luftsystem, eller via en kompressor leveret af Mil-tek. Det betyder at en Mil-tek 2305 er fri for elektriske og hydrauliske komponenter, hvilket eliminerer brandfare og olielækager. En automatiseret funktion til balleudkast gør det hurtigt, sikkert og nemt at tømme presseren.

Mil-tek 2305 Affaldspresser

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.