Transparent

A305 Plast & Pappresser

A305 Plast & Pappresser

Mil-tek A305 er affaldspresseren der passer til de fleste behov. Uanset om du skal komprimere pap- eller plast affald, er den yderst effektiv. Takket være den dybe åbning kan selv større papkasser komprimeres, uden at de skal slås sammen først.

  • Papballer op til 100 kg og plastballer op til 170 kg 
  • Dyb døråbning til større affaldsemner (f.eks. bigbags)
  • Ved tømning: Assisteret balle udkast
  • Ekstrem hurtig pressecyklus (10-20 sek.)
  • Fylder mindre end 1 m2
  • Trykluft: Kan kobles til hvor som helst!
badge-med-teksten-trykluft badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

A305 er en mellemstor ballepresser med en dyb døråbning, som gør at den kan tage selv mere atypiske papkasser, og større stykker plastaffald. A305 er udstyret med en enkel, tohåndsbetjent balle-ud-mekanisme.

Mil-tek A305 ballepresseren drives af trykluft, hvilket sikrer ekstremt effektiv komprimering samt et minimalt strømforbrug. Derudover kan denne således også placeres i næsten alle miljøer, uden hensyntagen til strøm, lækager eller andre risikofaktorer.

Samtidig er det en ballepresser, som til trods for at presse med op til 4 tons tryk, er meget støjsvag og har et støjniveau på blot <70 dB(a).

badge-med-teksten-trykluft badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

A305: Ballepresseren der klarer både pap- og plastaffald

A305 er tredje generation af Mil-teks patenterede trykluft løsninger til komprimering af affald. Den fungerer både som pappresser og plastpresser, og qua dens relativt beskedne størrelse er det en affaldspresser som passer ind i de fleste miljøer, hvad end det er baglokalet i restauranten, eller på produktionslinjen i en produktionsvirksomhed.

Da A305 producerer ballevægte helt op til 170 kg er den samtidig udstyret med balleudkast, som gør at maskinen let tømmes ved hjælp af en 2-håndsbetjent funktion, så tunge løft undgås.

Se hvordan Burger King bruger en A305.

Pappresser på trykluft

A305 er som resten af Mil-teks A-serie kendetegnet ved at være drevet af trykluft. Den er 100% fri af elektriske installationer og kræver intet andet end et luftudtag fra et eksisterende trykluft system, eller alternativt en kompressor. Det betyder samtidig at maskinen let kan installeres lige dér hvor affaldet opstår.

Affaldspresseren bruges primært til pap- og plastaffald, men kan også med fordel anvendes til andre affaldstyper. Eksempelvis har den vist sig ekstremt effektiv til komprimering af bigbags.

Se flere pappressere.

Automatisk balle-udkast

På lige fod med de øvrige affaldspressere fra Mil-tek er A305 udstyret med en simpel indikator, som fortæller når maskinen er fyldt og klar til tømning. Med ballevægte på op til 170 kg. er det i sagens natur nødvendigt med assistance til at få den komprimerede balle ud af affaldspresseren. Ikke nok med at presseteknologien er drevet af trykluft, det samme er balle-udkast funktionen.

Så snart du har bundet ballen og er klar til tømning trykker du ganske enkelt på 2 knapper for at starte udkastning af den komprimerede affaldsballe, typisk direkte ud på en euro-palle.

Tekniske specifikationer

Komprimering

85-90%

Papballe

Plastballe

Pressecyklus

< 100

< 175

10-20 sek.

Ballestørrelse

Højde

760-880 mm

Bredde

655 mm

Dybde

850 mm

Bånd

13 mm (#999011)

Døråbning

Højde

570 mm

Bredde

655 mm

Dybde

815 mm

Maskinstørrelse

Højde

2530 mm

Bredde

825 mm

Dybde

1034 mm

Vægt

515 kg

Støjniveau

Støjniveau

< 70 db (A)

Pressetryk

Pressetryk ved 8 bar

4000 kg

Godkendelser

Godkendelser

CE, EN16500, UKCA

A305 Pap & Plastpresser

Download Produktark

Plast og Pappresser i brug hos ABC Lavpris – Se videoen

Hos ABC Lavpris er det at komprimere affaldet en vigtig del af hverdagen, en pappresser sørger for at kasserne fra opfyldning i butikken, kommer af vejen med det samme. Og på samme måde komprimeres plast, så det er klar til genanvendelse.

Bedre håndtering, mere effektiv hverdag og nemmere genanvendelse.

Brug for hjælp?

Kontakt Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan en Mil-tek pappresser kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.