Transparent

2509 Plast & Pappresser

2509 Plast & Pappresser

Mil-tek 2509 er den perfekte ballepresser til håndtering af større mængder plastik og/eller papaffald – især når pladsen er lidt trang. På trods af den beskedne størrelse, producerer maskinen baller som vejer op imod 400 kg.

  • Pres plast, pap og andet materiale
  • Ergonomisk, simpel og sikker
  • Lavt støjniveau og energiforbrug
  • Kan håndtere medium til store mængder hurtigt og effektivt
  • Dyb og bred pressekammer
  • Konstant pressetryk – høj komprimeringsgrad
  • Automatiseret balleudkast
DK-Badge-Trykluft Badge-DK-Pap Plastik

Det konstante pressetryk sikrer at der produceres en ekstremt kompakt balle, der både er nem at håndtere og nem at genbruge. Den brede dør og det dybe kammer på Mil-tek 2509 ballepresseren betyder, at store mængder pap kan presses uden behov for at slå det sammen først. Plastemballage, der er opbevaret i Mil-tek plastikposer, kan placeres direkte i ballepresseren, hvilket sparer tid og dermed omkostninger ved håndtering af emballageaffald.

DK-Badge-Trykluft Badge-DK-Pap Plastik

Ny model på markedet!

Mil-tek 2509 er udgået af produktion. A509 er et komplet redesign af den originale maskine. Hurtigere, stærkere, bedre.

Tag et kig:

Perfekt til større mængder affald

Mil-tek 2509 bliver hyppigt anvendt i virksomheder og brancher hvor der dagligt skal håndteres store mængder affald, uden udstyret hertil må optage mere gulvareal end højst nødvendigt. Ballepresseren har en ekstra bred døråbning som gør at den er ideel til ifyldning af større papkasser og andre affaldsemner. Den er desuden udstyret med 2 kraftfulde cylindre for at yde et konstant pressetryk, hvilket resulterer i at den komprimerer yderst massive og tunge affaldsballer som passer perfekt på en standard palle. På den måde minimeres den efterfølgende håndtering og opbevaring ligeledes.

Mil-tek 2509 presseren er ideel til at tage hele papkasser, hvilket eliminerer behovet for flad pakning og regelmæssige ture til eksterne beholdere og containere. Papballerne fra presseren passer perfekt til en standard palle, hvilket gør dem nemme at opbevare og transportere. Mil-tek 2509 kan placeres tæt på, hvor der laves affald, og det er en ergonomisk, let og sikker maskine at betjene.

Simpel at betjene, for alle

Mil-teks maskiner er designet således, at næsten alle kan betjene dem. Du skal blot indsætte dit materiale, lukke døren, trække i håndtaget og lade maskinen gøre arbejdet. Mil-teks maskiner har en ekstrem hurtig trykcyklus på mellem 10-20 sekunder.

Mil-tek 2509 er drevet af trykluft enten fra et eksisterende luftsystem, eller via en kompressor leveret af Mil-tek. Det betyder at en Mil-tek 2509 er fri for elektriske og hydrauliske komponenter, hvilket eliminerer brandfare og olielækager. En automatiseret balleudtrækningsfunktion gør det hurtigt, sikkert og nemt at tømme presseren.

Mil-tek 2509 Ballepresser

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.