Transparent

2205 Plast & Pappresser

2205 Plast & Pappresser

Mil-tek model 2205 ballepresser har en relativt stor kapacitet trods dens kompakte størrelse.

  • Pres plast, pap og andet materiale
  • Ergonomisk, simpel og sikker
  • Lavt støjniveau og energiforbrug
  • EN16500 sikkerhedsfunktioner
  • Konstant pressetryk – høj komprimeringsgrad
  • Overskuelig ballestørrelse
DK-Badge-Trykluft Badge-DK-Pap Plastik

Mil-tek 2205 er fuldt kompatibel med EN16500 sikkerhedsstandarder. 2205 ballepresseren kræver et meget lille gulvareal på omkring 0,29 m² – alligevel kan maskinen producere baller på op til 100 kg.

DK-Badge-Trykluft Badge-DK-Pap Plastik

Ny model på markedet!

Mil-tek 2205 er udgået af produktion. A205 er et komplet redesign af den originale maskine. Hurtigere, stærkere, bedre.

Tag et kig:

Mil-tek Model 2205

En Mil-tek 2205 affaldspresser er en yderst fleksibel løsning som med stor fordel kan bruges i næsten alle miljøer og bidrage til et rent og sikkert arbejdsmiljø. Den kræver under 1 m2 i gulvplads og kan dermed passe ind selv i små baglokaler. En 2205 har en ekstrem hurtig pressecyklus på mellem 10-20 sekunder.

En model 2205 affaldspresser er en ergonomisk, støjsvag og sikker maskine at betjene. Der er ingen adgang til bevægelige dele, hvilket betyder at medarbejdere trygt kan betjene den. Den kan med fordel placeres tæt på hvor affaldet opstår, således at den manuelle håndtering af affald bliver minimal.

Affaldspresseren kræver kun trykluft. Den kan således kobles til et eksisterende luftsystem, eller en kompressor leveret af Mil-tek. Det betyder at en Mil-tek 2205 er fri for elektriske og hydrauliske komponenter, hvilket eliminerer potentielle brandfare og olielækager.

2205 Plast & Pappresser

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.