Transparent

2102 Plast & Pappresser

2102 Plast & Pappresser

Mil-tek 2102 har en kompakt størrelse svarende til et arkivskab, hvilket gør den ideel til virksomheder med begrænset plads.

  • Konstant pressetryk – høj komprimeringsgrad
  • Pres plast, pap og andet materiale
  • Lavt støjniveau og energiforbrug
  • EN16500 sikkerhedsfunktioner
  • Overskuelig ballestørrelse
  • Lille, hurtig & effektiv
DK-Badge-Trykluft Badge-DK-Pap Badge-DK-Plastik

Den lille 2102 affaldspresser passer pænt indendørs eller ude for at muliggøre komprimering og genbrug af pap og plast. Resultatet er en reduktion i omkostningerne til bortskaffelse af affald, en reduktion i mængden af plads, der kræves til affald, og en reduktion i antallet af affaldsbeholdere inklusiv tømninger af disse.

DK-Badge-Trykluft Badge-DK-Pap Badge-DK-Plastik

Ny udgave på markedet!

Mil-tek 2102 er udgået af produktion. A102 er et komplet redesign af den originale maskine. Hurtigere, stærkere, bedre.

Tag et kig:

 

Produktoversigt

Mil-tek 2102 er en meget fleksibel affaldspresser som er designet til at passe ind i selv de mindste baglokaler, hvor der kræves effektiv komprimering af affald. Samtidig hjælper den til at opretholde et sikkert og rent arbejdsmiljø.

Mil-tek 2102 er drevet af trykluft enten fra et eksisterende trykluftsystem, eller via en Mil-tek kompressor. Dette betyder at en Mil-tek 2102 er fri for elektriske og hydrauliske komponenter, hvilket eliminerer potentiel brandfare og olielækager.

Mil-tek 2102 Plast & Pappresser

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.