Transparent

HZT600 Hydraulisk horisontal ballepresser

HZT600 er en semi-automatisk hydraulisk, horisontal ballepresser, der presser med 60 tons pressetryk og kan lave baller med en vægt på op til 450 kg.

  • Kontinuerlig, semi-automatisk indfyldning
  • Automatisk balleudkast
  • 60 tons pressetryk
  • Forbedret intern logistik
  • Genanvendelsesløsninger i stort format
  • Indtægtsskabelse fra komprimeret materiale
  • Èn maskine til komprimering af pap og plast
badge-med-teksten-hydraulisk badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

Den store åbning til ifyldning af affald på HZT600 giver mulighed for, at affald kontinuerligt og sikkert læsses ind i et kammer på én kubikmeter, hvor det løbende vil blive komprimeret. En pressecyklus fra blot 28 sekunder sikrer, at affaldet kontinuerligt kan fyldes i maskinen uden pauser.

badge-med-teksten-hydraulisk badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

Mil-tek HZT600 horisontal ballepresser er en hydraulisk presser med 60 tons pressetryk. Den er designet til kraftig og kontinuerlig brug på steder, hvor der produceres store mængder affald som pap og plast. En HZT600 horisontal ballepresser, der kører på fuld kraft, kan fremstille mere end to baller pap eller plast i pallestørrelse i timen. Baller i pallestørrelse kan sendes direkte til genvindingsfabrikker til forarbejdning og genbrug.

Maskinens store åbning gør det muligt løbende og sikkert at læsse affaldet ind i det én kubikmeter store kammer, hvor det presses løbende. En pressecyklus på kun 28 sekunder sikrer, at der løbende kan læsses affald ind i maskinen. Maskinens sensorer kan registrere, om der læsses affald ind, og fortsætter pressecyklussen automatisk. Sensorerne vil også standse automatisk, når alt affaldet er blevet presset.

Se hvordan Creativ Company bruger en HZT600.

Det høje pressetryk samt hastigheden på den horisontale ballepresser gør den ideel til virksomheder, der håndterer store mængder affaldspap, affaldsplast og affaldsemballage.

Logistik- og distributionscentre, emballagelagre, genvindingsvirksomheder og trykkerivirksomheder håndterer typisk store mængder vanskeligt håndterbart affaldsmateriale, og horisontale maskiner til presning af affald gør det muligt at håndtere dette på en effektiv måde.

Baller fra en horisontal ballepresser bindes manuelt ved hjælp af Easy Loop-stålwirer, efterfulgt af en automatisk balleudkastnings-proces. Producerede baller kan veje op mod 450 kg afhængigt af det anvendte materiale, og kan nemt stables og opbevares på europaller.

Tekniske specifikationer

Komprimering

85%-90%

Papballe

Plastballe

Pressecyklus

< 450 kg

< 450 kg

27-52 sek.

Ballestørrelse

Højde

800 mm

Bredde

1100 mm

Dybde

1200 mm

Døråbning

Dybde

1010 mm

Bredde

900 mm

Maskinstørrelse

Højde

2215 mm

Bredde

4850 mm

Dybde

1550 mm

Vægt

5200 kg

Støjniveau

Støjniveau

70 db (A)

Pressetryk

Pressetryk

60 tons

Godkendelser

Godkendelser

CE

HZT600 Hydraulisk Plast & Pappresser

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.