Transparent

XP200s Affaldspresser til blandet vådaffald

XP200s Affaldspresser til blandet vådaffald

Mil-tek XP200S affaldspresser er robust og ideel til mindre, indendørs miljøer. Den reducerer nærmest alle former for køkken- og vådaffald med 10:1.

  • Komprimér våd- og køkkenaffald
  • Luftdreven, simpel og hygiejnisk
  • Egnet til køkkener og offshore miljøer
  • Lavt støjniveau og energiforbrug
  • 10:1 komprimering
  • Øger den interne sikkerhed
  • Udført delvist i rustfri materialer
badge-med-teksten-trykluft

Komprimeringsgrad på op til 10:1
XP200S bruges til at komprimere ikke-genanvendeligt, blandet affald. Denne type affaldskomprimator minder om en traditionel affaldsspand, men er et renere og mere hygiejnisk alternativ, fordi den holder affaldet komprimeret og lukket inde og samtidig reducerer risikoen for krydsforurening. Ydermere er den luftdrevet, og dermed ikke i risiko for uhensigtsmæssigt oliespild og dermed forurening. Denne type komprimator er derfor specielt godt egnet til affaldshåndtering i restauranter og hoteller, samt fødevareindustrien generelt, hvor der er særlige hygiejnekrav.

badge-med-teksten-trykluft

Mil-tek XP200S er delvist udført i rustfri stål og er yderst fleksibel og anvendelig i en bred vifte af miljøer, som eksempelvis storkøkkener, opbevaringslokaler, hospitaler, kontorer og offshore miljøer.

Løser en lang række problemer
Ved at komprimere dit køkken- og vådaffald vil du opleve en væsentlig optimering af dit arbejdsmiljø, med mere plads, mindre rod og bedre hygiejne, og samtidig løse det tilbagevendende problem med overfyldte skraldespande. Du vil sandsynligvis også opnå en reduktion i antallet af containere og tømning af disse, på op til 80%. Det medfører ligeledes en kærkommen økonomisk besparelse og forbedrer i øvrigt den interne logistik og produktivitet i virksomheden.

Ingen olielækager
En Mil-tek XP200S er luftdreven og kan kobles til et eksisterende trykluftsystem eller en kompressor leveret af Mil-tek. Det betyder at den er fri for elektriske og hydrauliske komponenter, hvilket eliminerer brandfare og olielækager. Med en reduktion af restaffald på 10:1 vil maskinen minimere tiden, I dagligt bliver på affaldshåndtering, markant og frigive interne ressourcer.

Se alle affaldspressere.

Tekniske specifikationer

Komprimering

< 90%

Pressetryk

Støjniveau

1500 kg ved 5 bar

< 70 db (A)

Maskinstørrelse

Højde

2025 mm

Bredde

810 mm

Dybde

779 mm

Vægt

150 kg

Dimensioner på sæk

Højde

600 mm

Diameter

570 mm

Vægt

< 60 kg

Godkendelser

Godkendelser

CE, AS/NZ 4024.1

XP200s Affaldskomprimator

Download produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.