Transparent

XP100s Affaldspresser til blandet vådaffald

XP100s Affaldspresser til blandet vådaffald

XP100S er et Mil-tek produkt der imødekommer behovet for en kompakt løsning til små baglokaler, som skal holdes rene og ryddet for blandet vådaffald. Affaldspresseren er særligt velegnet til køkkener hvor der er minimalt med plads.

  • Lang cylinder
  • Sække passer til 240 liters container
  • Ramme i rustfri stål
  • Fylder minimalt (0,52 m2)
  • Super komprimeret affald
  • Reduceret energiforbrug
  • Ideel til køkkener og andre hygiejnemiljøer
badge-med-teksten-trykluft

XP100S Affaldspresser er en hygiejnisk og omkostningseffektiv løsning til travle køkkener. Fulde sække fra køkkenet kan smides direkte i affaldspresseren, hvilket holder lugte og væsker inde i tønden, og dermed opretholder en høj standard for renlighed og hygiejne. Da maskinen er fremstillet delvist i rustfrit stål og er luftdrevet, er der ingen risiko for olielækager eller rust.

badge-med-teksten-trykluft

Mil-teks XP100S affaldspresser med lang cylinder er yderst fleksibel takket være det kompakte design. Maskinen bliver delvist produceret i rustfri stål materialer, og bruges i en bred vifte af lokationer, som eksempelvis køkkener, hospitaler, offshore miljøer – eller bare steder hvor der skal håndteres blandet affald, ofte med særlige krav til hygiejne.

Den lange cylinder på XP100S affaldspresser gør at affaldet bliver komprimeret til fulde, og derved opnår man mere kompakt affald. En fuld pose med komprimeret affald vejer op til 50 kg. Den lange cylinder betyder desuden, at XP100S kræver mindre strøm til hver pressecyklus – faktisk helt ned til så lidt som 2 bars tryk.

Ved at komprimere blandet affald, såsom vådaffald og køkkenaffald i en XP100S affaldspresser får du et renere arbejdsmiljø, skaber mere plads, mindre rod, og generelt forbedret hygiejne.

Den fyldte sæk vejer op mod 50 kg. og kan let transporteres til en ekstern affaldscontainer ved hjælp af en Mil-tek løftevogn. Løftevognen har et indbygget spil som bruges til at hæve den fyldte sæk op i højden, før den tippes i containeren – således man undgår tunge løft.

Tekniske specifikationer

Komprimering

< 90%

Pressetryk

Støjniveau

1500 kg ved 5 bar

< 70 db (A)

Maskinstørrelse

Højde

1970 mm

Bredde

670 mm

Dybde

704 mm

Vægt

120 kg

Dimensioner på sæk

Højde

600 mm

Diameter

450 mm

Vægt

< 50 kg

Godkendelser

Godkendelser

CE, AS/NZ 4024.1

XP100S Affaldspresser til blandet affald

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.