Transparent

2101s Dåsepresser i rustfri stål

2101s Dåsepresser i rustfri stål

Mil-tek 2101S-dåsepresser i rustfri stål presser blikdåser, dåser og spande i størrelser på op til 30 l. Da den er fremstillet i rustfri stål, er den slidstærk og egnet til at begå sig i en lang række miljøer.

  • Rustfri stål
  • Kræver minimal gulvplads (27 cm2)
  • Optimal arbejdshøjde
  • Komprimerer malerbøtter, oliedåser o.lign. med farlige væsker
  • Støjsvag, energivenlig, slidstærk
  • Komprimer dåser, spande og blikdåser på op til 30 L
DK-Badge-Trykluft

Den hygiejniske, miljøvenlige 2101S dåsepresser i rustfrit stål er ideel til industrikøkkener. Eftersom den er rustfri er den yderst nem at rengøre, og kan nemt klare temperaturen og forholdene i et travlt køkken.

2101S dåsepresseren kan bruges til at komprimere et bredt udvalg af dåser, spande og bøtter, der bruges til fødevareproduktion i et travlt industrikøkken. Den drives udelukkende af trykluft, så den er fri for hydraulikolie og andet der kan udgøre en potentiel hygiejnerisiko.

DK-Badge-Trykluft

Mil-tek 2101S-dåsepresseren i rustfri stål er en dåsekomprimator med et lille pladsbehov. Den kan presse og komprimere blikdåser, dåser og spande i størrelser på op til 30 liter. Komprimering af dåser i en dåsepresser reducerer deres volumen på op til 90 %, hvilket gør dem nemmere at opbevare og genbruge.

Designet i rustfri stål gør den betydeligt mere slidstærk end andre dåsepressere, og det gør den egnet til næsten alle former for ikke-aerosolbeholdere af metal. Derudover er det nemmere at rengøre og vedligeholde rustfri stål. Med et pladsbehov på mindre end 27 cm2 er 2101S-dåsepresseren perfekt egnet på lokaliteter og arbejdspladser med begrænset plads.

Den kan installeres uden problemer uden at påvirke det eksisterende setup. 2101S-modellen fås med eller uden ben i rustfri stål, så brugere kan installere den på et praktisk sted og betjene den i normal arbejdshøjde. Benene kan også boltes sikkert til gulvet for optimal sikkerhed.

Mil-tek 2101S-dåsepresseren i rustfri stål leveres med forbedrede sikkerhedsfunktioner, herunder fejlværn og en cyklustæller.
Uden behov for andet end trykluft til drift er 2101S-dåsepresseren en lille og meget sikker lavenergimaskine at anvende.

Tekniske specifikationer

Komprimering

85%-90%

Kapacitet

Pressetryk

Pressecyklus

< 30 L

2250 kg ved 8 bar

10-20 sek.

Døråbning

Højde

490 mm

Bredde

405 mm

Dybde

400 mm

Maskinstørrelse

Højde

2005 mm

Bredde

525 mm

Dybde

510 mm

Data

Støjniveau

< 70 db (A)

Godkendelser

CE, EN16500, UKCA

Vægt

125 kg

2101s Rustfri Dåsepresser

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.