Transparent

2306s Ballepresser i rustfri stål

2306s Ballepresser i rustfri stål

2306-presseren i rustfri stål fra Mil-tek er en mellemstor til stor ballepresser, som er ideel til pap og plast i højintensitetsmiljøer. 2306S-modellen fremstiller store baller på over 250 kg, grundet sine to kraftfulde cylindere, der afgiver et konstant tryk.

  • Presser i rustfri stål til pap & plast
  • Dobbeltpressende cylindere
  • Automatisk balleudkast-mekanisme
  • Bred låge og dybt pressekammer
  • Egnet til hygiejniske og højintensitetsmiljøer
badge-med-teksten-trykluft badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

Ballepressere i rustfri stål er velegnede til specialmiljøer såsom fødevareproduktion, landbrugsfaciliteter, offshore og skibsfart – alle miljøer der giver udfordringer for traditionelle ballepressere.

En ballepresser i rustfri stål er mere robuste til at håndtere disse miljøer, da den ikke ruster og korroderer.

badge-med-teksten-trykluft badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

For virksomheder, der drives under hygiejniske eller besværlige forhold, er Mil-teks 2306S den ideelle løsning til presning og genvinding af affald. I overensstemmelse med EN16500-standarder for opretstående pressere håndterer 2306S-modellen i rustfri stål pap og plast lige så godt som andet affaldsmateriale.

2306S-modellen er lavet af rustfri stål og tåler derfor mere krævende forhold, såsom fødevareproduktion og udendørs miljøer. En pneumatisk presser i rustfri stål kan installeres sikkert i områder med fødevareproduktion uden risiko for kontaminering. Den påvirkes ikke af fugt eller fødevarepartikler i luften, og den udgør ikke en risiko for oliekontaminering.

Den bredere låge på 2306-modellen gør det muligt at påfylde store kasser og hele poser fra plastemballering. En automatisk balleudkast-funktion gør det nemt og sikkert for brugere at binde ballen og tømme presseren.

Ballepresserfunktionen betjenes med to hænder for at sikre brugerens sikkerhed. 2306S har en pressecyklus på ned til blot 15 sekunder, og da den er luftdreven, kan den opretholde et konstant nedadrettet tryk uden at kræve yderligere energi. Det, at maskinen er trykluftdreven, betyder også at den er fri for hydraulisk olie og elektriske komponenter. Baller af pap og plast fra en 2306S-model vejer op til 250 kg og passer perfekt på en standard europalle, hvilket gør både opbevaring og transport lettere.

Tekniske specifikationer

Komprimering

85%-90%

Papballe

Plastballe

Pressecyklus

< 200 kg

< 250 kg

20-30 sek.

Ballestørrelse

Højde

875 mm

Bredde

890 mm

Dybde

730 mm

Bånd

13 mm (#999011)

Døråbning

Højde

555 mm

Bredde

890 mm

Dybde

700 mm

Maskinstørrelse

Højde

2370 mm

Bredde

1035 mm

Dybde

935 mm

Vægt

650 kg

Støjniveau

Støjniveau

< 70 db (A)

Pressetryk

Pressetryk ved 8 bar

8500 kg

Godkendelser

Godkendelser

CE, EN16500, UKCA

2306S Ballepresser i rustfri stål

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.