Transparent

2205s Ballepresser i rustfri stål

2205s Ballepresser i rustfri stål

Mil-tek 2205S ballepresser adskiller sig fra den “almindelige” 2205 ved at være fremstillet i rustfri stål. Det rustfri design og den lille størrelse gør den særdeles anvendelig i miljøer hvor hygiejne er i højsædet, som eksempelvis i køkkener.

  • Rustfri stål
  • Optager minimal gulvareal
  • Overholder EN16500 standarder
  • Pres pap, plast og andre materialer
  • Velegnet til køkkener, og andre miljøer med særlige hygiejnekrav
  • Hurtig pressecyklus samt indikator for tømning
badge-med-teksten-trykluft badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

I kraft af at være både rustfri stål og pneumatisk er 2205S uendeligt mere velegnet til industrikøkkener end traditionelle hydrauliske ballepressere. 2205S er løsningen som er hygiejnisk, forureningsfri uden problemer kan håndtere varmen, fugten og forholdene i et travlt arbejdskøkken.

Til trods for dens beskende størrelse er det stadig løsningen der giver dig en yderst kompakt pap- eller plastballe.

badge-med-teksten-trykluft badge-med-teksten-pap badge-med-teksten-plastik

Model 2205S fra Mil-tek er en ballepresser produceret i rustfri stål. Den bruges primært til komprimering af pap- og plastemballage men kan også bruges til andre affaldstyper.

I og med den er fremstillet i rustfri stål er den i sagens natur også yderst velegnet til sarte miljøer, såsom køkkener og fødevareproduktion, hvor der ikke er mulighed for at gå på kompromis i forhold til hygiejne. Den kan således nemt rengøres og holdes ved lige uden der er yderligere risici forbundet med dette. 2205S optager et gulvareal på kun 42cm2, hvilket gør den til en af de mindste men samtidig mest fleksible ballepressere på markedet.

På trods af dens beskedne størrelse kan maskinen producere affaldsballer der vejer op til 120 kg. Det gør at den er ideel i kompakte, indendørs miljøer hvor pladsen i forvejen er trang. Fødevareproducenter og virksomheder der bearbejder fødevarer i det hele taget, og som er underlagt hygiejnekrav, ser ofte en 2205S som en uundværlig tilføjelse til arbejdspladsen.

Udover at være produceret efter EN16500 sikkerhedsstandarder fra EU, så er 2205S også udstyret med en ekstremt hurtig pressecyklus, hvilket betyder at den kan komprimere affald på mindre end 7 sekunder. Den har desuden en cyklustæller som gør det muligt at holde styr på hvor mange gange den presser affald over tid. En “balle-ud indikator” angiver hvornår presseren er fuld og det er tid til at binde affaldsballen.

Som med alle de øvrige EN16500-kompatible ballepressere fra Mil-tek så er 2205S drevet udelukkende af trykluft. Det medfører at 2205S er fri for elektriske dele og hydrauliske komponenter, og dermed også er en ballepresser som er renere, mere sikker og effektiv.

Tekniske specifikationer

Komprimering

85%-90%

Papballe

Plastballe

Pressecyklus

< 60 kg

< 120 kg

7-15 sek.

Ballestørrelse

Højde

960 mm

Bredde

650 mm

Dybde

450 mm

Bånd

13mm (#999011)

Døråbning

Højde

475 mm

Bredde

650 mm

Dybde

415 mm

Maskinstørrelse

Højde

2260 mm

Bredde

775 mm

Dybde

540 mm

Støjniveau

Støjniveau

< 70 db

Pressetryk

Pressetryk ved 8 bar

2250 kg

Godkendelser

Godkendelser

CE, EN16500, UKCA

2205S Rustfri Ballepresser

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.