Transparent
Topbillede

Hvilken type pap kan kommes i en pappresser?

Læs denne guide hvis du gerne vil vide, hvilken type pap der kan placeres i en pappresser og genbruges.

Alle kan få gavn af en papballepresser

Papballepressere bruges i kommercielle og industrielle sektorer såsom produktion, hos restauranter, detailhandlere, hospitaler, skoler, trykkerier m.m.

Papballepressere er som udgangspunkt ret alsidige og kan komprimere alle typer pap, uanset form, størrelse eller anvendelse. Typisk kan både hele kasser, plader, rør, fiberplader og pap alt sammen komprimeres i en pappresser. Dog er der stadig nogle faktorer at overveje, når du fylder pappresseren, såfremt det komprimerede pap skal være mest egnet til genanvendelse.

Pappressere kan komprimere ALLE typer af pap.
Men du bør overveje en række ting, hvis du ønsker at pappet skal kunne genanvendes efterfølgende”

Sådan sikrer du at pappet kan genbruges

Pap er et materiale af høj kvalitet som kan genbruges igen og igen – og det bør du i høj grad sørge for er muligt, hvis du alligevel komprimerer dit pap. Beskidt og vådt pap kan godt presses i en pappresser, men det vil i en sådan form være ubrugeligt til genbrug. Det er derfor først og fremmest vigtigt, at pappet ikke er vådt eller beskidt/forurenet af eksempelvis mad, olie el.lign.

Lav den perfekte balle pap til genbrug:

  • Oprethold ensartethed. Selvom du kan blande paptyper og papformer i en pappresser, foretrækker affaldsindsamlere at en papballe består af nogenlunde den samme type pap
  • Undgå forurening. Pap, der har været i direkte kontakt med enhver form for fødevarer, anses for at være forurenet pap og ikke egnet til genbrug
  • Bland ikke papmaterialer. Papballer der indeholder plastik vil enten falde i værdi eller ikke være genanvendelig

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.