Transparent
Topbillede

Fordele ved en ballepresser

En ballepresser er en pladsbesparende og omkostningseffektiv løsning til affaldskomprimering. Her kan du læse om fordelene ved at investere i en affaldspresser til din virksomhed.

Fordele ved at anskaffe en pappresser

Hvis din virksomhed producerer betydelige mængder pap- og plastaffald, og det hele kommer i skraldespande til bortskaffelse, så er det meget sandsynligt, at du vil have gavn af at installere en ballepresser.

Ukomprimeret affald optager utrolig meget plads. Containere fyldes hurtigt op, og der betales en masse penge for transport af luft. En ballepresser vil bidrage med særligt 4 ting til din virksomhed:

Sænk omkostninger
En ballepresser sænker omkostninger til affaldshåndtering betydeligt, ved at reducere indsamlingsfrekvensen og samtidig muliggøre indtjening af komprimeret pap.

Spar tid på håndtering af pap- og plastaffald
Opskæring og sammenfoldning af papkasser manuelt, samt bringe affaldet til containere, er tidskrævende. Dette slipper du for med en ballepresser.

Spar plads
Ikke alene komprimerer en ballepresser alle papkasser og plastaffald med op til 90% i volumen, den fungerer også som et praktisk opbevaringssted for alt affaldet/emballagen. Ude af øje, ude af sind.

Forbedre din virksomheds grønne profil
Genbrug er godt for miljøet, men også for din virksomhedsprofil, og en ballepresser vil bidrage til at reducere dit CO2-aftryk da du nu har mulighed for at sende pap direkte til genbrug.

Betal ikke for at bortskaffe luft

Pap kan være en udfordrende type affald at håndtere på grund af materialets volumen. Men det er ikke kun udfordrende, det er også dyrt. Pap og plast i skraldespande er en dårlig idé, fordi det efterlader dine skraldespande halvtomme. Det er spild af penge at betale for at bortskaffe luft.

Ved at erstatte med en papballepresser, sænker du indsamlingsomkostninger betydeligt.

Mere ryddeligt arbejdsmiljø

Mange virksomheder, særligt små virksomheder, opbevarer pap- og plastaffald dér, hvor produktion/arbejdsgangen også finder sted, indtil affaldet bliver indsamlet. Det kan være en stor udfordring, hvis man ikke har meget plads til rådighed, ligesom det kan virke kontraproduktivt at arbejde i et rodet miljø.

En ballepresser kræver minimal gulvplads, og Mil-teks ballepressere har yderligere et diskret design, så du sagtens kan have den stående lige der hvor affaldet opstår. Det giver alt sammen et mere ryddeligt arbejdsmiljø og en mere flydende arbejdsgang, at man kan bortskaffe papkasser og plastemballage med det samme.

Har du spørgsmål?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan Mil-tek kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres affaldshåndtering.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.