Transparent
Topbillede

Affaldssorteringsløsninger til virksomheder

Mangler jeres virksomhed en løsning til sortering af affald i forskellige fraktioner? Her får du en række økonomiske og bæredygtige forslag, der er nemme at implementere i hverdagen.

Affaldssorteringssystem til virksomheder

Når affald sorteres korrekt, kan materialerne genanvendes igen og igen til at lave nye produkter. Hvis affaldet derimod bliver blandet sammen, ryger det til forbrænding, og værdifulde materialer går op i røg. Det gør derfor en stor forskel for miljøet, hvis man sørger for at få sorteret sit affald korrekt, i de forskellige fraktioner.

Særligt affaldssortering hos virksomheder er vigtigt set med miljømæssige briller, pga. de store mængder affald der bliver genereret. Der er lovgivningsmæssige grunde til at få et system, der gør, at I som virksomhed sorterer korrekt og har et velfungerende affaldssorteringssystem.

Søger I en simpel og effektiv løsning på nem sortering af affaldstyper, bør I kigge nærmere på Mil-teks Infinity koncept.

Effektiv affaldssortering til flere fraktioner

Infinity er et affaldssorteringssystemet/skraldespandssystem med mange variationsmuligheder, som lader din virksomhed sortere affald af forskellige typer efter lige netop jeres behov. Infinity poserne er “endeløse”, hvilket betyder at I beslutter, hvornår de skal tømmes. Af denne grund er Infinity en både økonomisk og bæredygtig løsning, hvor I kan reducere jeres plastspild med op mod 75 % sammenlignet med hvis I bruger traditionelle affaldssække. Det er desuden oplagt at tilføje de nationale affaldspiktogrammer til jeres Infinity løsning – det gør det lettere for alle medarbejdere at sortere korrekt i en travl hverdag.

Video: Sådan fungerer Infinity affaldsstativer

I videoen her kan du se, hvordan konceptet med endeløse poser fungerer.

Posestativer til affaldssortering

Mangler I blot helt almindelige posestativer med sække af god kvalitet? Så er Mil-teks almindelige affaldsstativ og sække et godt bud.

Med almindelige posestativer kan I nemt og hurtigt bortskaffe forskellige former for affald. Et posestativ er også oplagt at placere sammen med en Mil-tek affaldspresser, hvilket vil lette arbejdet når der skal komprimeres affald. Ved at opbevare fx plastaffald i posestativet, mens du presser en anden type affald, som fx pap, kan du skabe en effektiv og enkel affaldshåndtering på én og samme tid.

Vil du høre mere om vores affaldssorteringsløsninger?

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan en opsætning med et Mil-tek affaldssorteringssystem kunne se ud hos jer.

Skriv hvad du har brug for, så tager vi kontakt snarest.