Transparent

IC60 Isoleringskomprimator

Isoleringskomprimatoren neddeler mineraluld og isolering med 30:1. Den kan håndtere op til 500 kg isolering i timen, som desuden kan genanvendes, hvis materialerne er sorteret korrekt!

  • Kontinuerlig ifyldning
  • 100% genanvendeligt materiale
  • Kan klare 500 kg materiale / timen
  • Neddeler isolering med 30:1!
  • Indbyggede sikkerhedsmekanismer
  • Kan indbygges i en container

Øget genanvendelse af mineraluld kan have en væsentlig indflydelse på den samlede mængde materiale, der sendes til deponi og reducere den økonomiske udgift der er forbundet med at afhænde restproduktet. IC60 kan komprimere over 500 kg isoleringsmateriale i timen og kan desuden indbygges i en container.

Genanvendelse af isolering

IC60 er en isoleringskomprimator, der fortrinsvist bruges på genbrugspladser. Den bruges til at neddele aflagt mineraluld og isolering, der typisk kommer fra isolerede bygninger og huse. IC60 er udstyret med en stor tragt, hvor den brugte isolering fyldes i. Herfra bliver isoleringen først neddelt til mindre stykker og fremført af en stor snegl, hvorefter det neddeles yderligere, så slutproduktet ender med at blive til mel.

Isoleringskomprimatoren er designet til at passe i en container, og har desuden en lang række indbyggede sikkerhedsforanstaltninger, såsom sensorer der overvåger at systemet er lukket, med formål om at undgå støvpartikler o.lign.

IC60 kan komprimere over 500 kg isoleringsmateriale i timen. Det komprimerede isoleringsmel bliver ført direkte i en bigbag som gør det enkelt at transportere det neddelte materiale, når sækken er fuld. Dette kan sendes direkte til genanvendelse uden yderligere bearbejdning, frem for at det går til deponi – såfremt det er sorteret korrekt.

Tekniske specifikationer

Kapacitet

500kg / time

Støjniveau

Pressetryk

Godkendelser

<70 dB (A)

150 bar

CE

Maskinstørrelse

Højde

2333 mm

Bredde

1554 mm

Dybde

5400 mm

Vægt

2600 kg

Strøm

Strømforsyning

3 x 400V - 63A

Motor

15 kW

Kapacitet

Kapacitet

< 25 m³ / hour

Mil-tek IC60 isoleringskomprimator

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.