Transparent

BC Mil-tek Båndklipper

BC Mil-tek Båndklipper

Båndklipperen klipper plastbånd i små stykker, hvilket gør dem meget nemmere at håndtere og bortskaffe.

  • Båndbredde – op til 35 mm
  • Klipper & komprimerer bånd
  • Velegnet til plast eller metal
  • Skaber genanvendelige plaststykker
  • Reducerer risici for skader og uheld
  • En tromle med et vindue sikrer brugervenlighed
  • Automatisk indføring og justerbar timer og gearhastighed
  • Afskåret længde – 5-7 cm
DK-Badge-Elektrisk

Virksomheder, der håndterer store mængder plastik strapping / plastbånd, vil have stor glæde af at få installeret en Mil-tek Båndklipper.

Plastikbånd kan optage enormt meget plads i skraldespandene, som derved kræver regelmæssig tømning til trods for de små mængder indhold. Båndklipperen frigør ikke kun plads i affaldsspandene, den reducerer også risikoen for skader eller ulykker forbundet med det genstridige plastbånd.

DK-Badge-Elektrisk

Det kan være svært at bortskaffe plastbånd; de fylder i affaldsbeholdere, og man kan risikere at snuble over dem, hvis de efterlades på gulvet. Man kan sågar skære sig på dem!

Med Mil-tek-båndklipperen fjernes denne risiko, idet båndene klippes i små stykker, hvilket gør dem nemmere både at transportere og bortskaffe. Maskinen forsynes med strøm via en standardstrømforsyning på 220 V, og en timerstyring giver brugeren mulighed for at forudprogrammere kørselstiden.

Plastbåndet indføres via en tragtåbning. Når maskinen tager fat, trækkes båndet automatisk ind og klippes af en roterende klinge til små stykker på 10 cm, som derefter opsamles nedenunder i en beholder.

Tekniske specifikationer

Komprimering

<90%

Strøm

Amp.

220V/50Hz

7A

Maskinstørrelse

Højde

1460 mm

Bredde

620 mm

Dybde

750 mm

Vægt

55 kg

Støjniveau

Støjniveau

Max 90 dB(A)

Godkendelser

Godkendelser

CE

Mil-tek Båndklipper

Download Produktark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.