Transparent

2101 Dåsepresser

2101 Dåsepresser

Mil-tek 2101 Dåsepresser komprimerer dåser, spande og bøtter på op til 30L, og reducerer volumen med 90%.

  • Presser dåser og spande på op til 30 liter
  • Kan bruges til farligt/ikke-farligt affald
  • Kan bruges indendørs eller ude
  • Op til 90% komprimering
  • Kræver minimal plads
DK-Badge-Trykluft

Mil-tek 2101 dåsepresser er ideel til hurtig og effektiv komprimering af forskellige typer dåser, såsom malerbøtter eller konservesdåser. Dåsepresseren kræver kun trykluft hvilket gør at den kan placeres hvor som helst, da den samtidig er yderst støjsvag.

DK-Badge-Trykluft

2101 er blevet afløst af A101

Den populære 2101 dåsepresser er kommet i en ny udgave, det er samme solide kvalitet og egenskaber.

Mange dåser og spande indeholder farligt affald som f.eks. olie eller maling, og bortskaffelsen heraf kan være en bekostelig affære. En Mil-tek 2101 Dåsepresser reducerer volumen af disse dåser og spande med op til 90%, hvilket giver dig mulighed for at reducere antallet af containere til farligt affald, antal tømninger af disse, og ikke mindst, reducere de omkostninger der er forbundet hermed med op til 80%.

Dåsepresseren er luftdreven og kan kobles til et eksisterende trykluftsystem eller en kompressor leveret af Mil-tek. Det betyder at den er fri for elektriske og hydrauliske komponenter, hvilket eliminerer brandfare og olielækager.

En Mil-tek 2101 Dåsepresser er drevet af ren trykluft og indeholder derfor ingen elektriske dele. Den optager minimalt gulvplads og er samtidig meget brugervenlig at betjene, vedligeholde og rengøre. Den kan komprimere dåser, spande og bøtter – faktisk næsten enhver form for dåser op til 30L, som ikke er spraydåser.

Tekniske specifikationer

Komprimering

85-90%

Kapacitet

Pressetryk

Pressecyklus

< 30 L

2250 kg ved 8 bar

10-20 sek.

Døråbning

Højde

490 mm

Bredde

405 mm

Dybde

400 mm

Maskinstørrelse

Højde

2005 mm

Bredde

525 mm

Dybde

510 mm

Data

Støjniveau

< 70 db (A)

Godkendelser

CE

Vægt

125 kg

Mil-tek 2101 Dåse presser

Download Produkt Ark

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Mil-tek i dag for at høre mere om hvordan Mil-tek kan bidrage til at du kan spare tid, plads og penge, ved at implementere en mere LEAN og effektiv affaldshåndtering.

Få mere information eller tag en snak med en af vores rådgivere i affaldshåndtering. Lad os høre hvad du søger, så vil vi assistere dig efter bedste evne.