Transparent
Topbillede

Hvad er en pappresser?

En pappresser kan spare din virksomhed både arbejdstid og plads og ikke mindst gøre dit papaffald til en løbende indkomst.

Fordele ved en pappresser

En pappresser hjælper med at minimere papaffald i din virksomhed og sparer jer en masse tid på affaldshåndtering. Pappresseren kan placeres der, hvor affaldet genereres, hvilket betyder at I ikke skal bære pap udenfor i en container eller lignende flere gange dagligt. I slipper også for at sammenfolde papkasser manuelt, da papkasser blot puttes hele i pappresseren, hvor de komprimeres hurtigt og støjsvagt.

Mil-teks pappressere kører på trykluft og kan kobles på jeres eksisterende luftsystem (har I ikke dét, kan maskinen køre på kompressor leveret af Mil-tek). Trykluft teknologien betyder, at vores maskiner er hurtige og effektive med lavt støjniveau og strømforbrug. Til meget store mængder pap eller meget kraftigt pap tilbyder vi desuden elektriske og hydrauliske maskiner.

Genbrug jeres pap

Optimer jeres bæredygtige indsats ved at genbruge al jeres papaffald – og bliv oven i købet betalt for det!

Det lyder for godt til at være sandt. Men dét er ikke desto mindre endnu en gevinst ved en pappresser. Frem for at betale for at komme af med papaffald jævnligt, som mange virksomheder gør, kan du i stedet blive betalt for det. Affaldsindsamlere opkøber nemlig gerne genanvendelige materialer som pap, der allerede ér komprimeret i baller og klar til genanvendelse. Med en pappresser bliver papaffaldet dermed en ressource frem for en udgift.

Alle kan betjene en pappresser

Det er ganske simpelt at betjene en Mil-tek pappresser, og alle slags medarbejdere kan finde ud af det. Man skal blot putte pappet i åbningen, lukke døren, trække i håndtaget og lade maskinen gøre arbejdet. Når pappresseren er fyldt, sættes bånd på manuelt og derefter tages den komprimerede balle ud.

Der følger altid let-forståelige, animerede brugervejledninger med til alle vores maskiner, så også nye medarbejdere hurtigt kan lære at betjene dem. Derudover er Mil-teks maskiner EN16500 certificeret, så sikkerheden er naturligvis 100% i orden.

Hvad vejer en komprimeret balle med pap?

Komprimerede baller vejer naturligvis forskelligt afhængig af maskinmodel. Eksempelvis producerer A102 pappresseren baller på op til 40 kg pap, og vi har maskiner, der producerer baller på op til 450 kg pap. Hvis din mængde pap er begrænset, er en mini pappresser som A102 måske passende. For større produktionsvirksomheder der producerer meget emballageaffald, vil en industriel pappresser som fx A509 være et godt valg.

Pappresser pris?

Ja hvad koster en pappresser.. Det afhænger naturligvis af hvilken maskine der passer bedst til din virksomhed og jeres behov. Uanset hvad har Mil-tek en pappresser til dit arbejdsmiljø og dine arbejdskrav.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere om Mil-teks produkter. Vi udfører også gerne et uforpligtende affaldstjek i din virksomhed og præsenterer dig for en mulig løsning.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp?

Få mere at vide om, hvordan en Mil-tek løsning, kan hjælpe jeres virksomhed med optimere affaldshåndteringen, og spare, tid penge og ressourcer

Udfyld formularen, så hjælper vi dig videre hurtigst muligt